تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

European Journal Of Clinical Nutrition


انگلستان
کشور
۴٫۰۱۶
Impact Factor
0954-3007
ISSN
1476-5640
e-ISSN
1988 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.nature.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Clinical Medicine
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله اروپایی تغذیه بالینی (EJCN) یک مجله بین المللی است که همه جنبه های تغذیه بالینی و انسانی را پوشش می دهد. این مجله از تحقیقات اصلی، مرورها، گزارش‌های موردی و ارتباطات مختصر مبتنی بر مطالعات بالینی، متابولیک و اپیدمیولوژیک که روش‌ها، مکانیسم‌ها، ارتباطات و مزایای مداخلات تغذیه‌ای را برای بیماری‌های بالینی و ارتقای سلامت توصیف می‌کنند، استقبال می‌کند.

موضوعات مورد علاقه شامل اما محدود به موارد زیر نیست:

تغذیه و سلامت (شامل جنبه های اقلیمی و زیست محیطی)
متابولیسم و ​​متابولومیک
ژنومیک و استراتژی های شخصی در تغذیه
تغذیه در اوایل چرخه زندگی
مسائل بهداشتی و تغذیه در سالمندان
فنوتیپ در تغذیه بالینی
تغذیه در بیماری های حاد و مزمن
بار مضاعف "سوء تغذیه": سوء تغذیه و چاقی
پیشگیری از بیماری های غیر واگیر (NCD)

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید