نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
European Journal Of Clinical Nutrition
انگلستان | کشور |
۴٫۰۱۶ | Impact Factor |
0954-3007 | ISSN |
1476-5640 | e-ISSN |
1988 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.nature.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اروپایی تغذیه بالینی (EJCN) یک مجله بین المللی است که همه جنبه های تغذیه بالینی و انسانی را پوشش می دهد. این مجله از تحقیقات اصلی، مرورها، گزارشهای موردی و ارتباطات مختصر مبتنی بر مطالعات بالینی، متابولیک و اپیدمیولوژیک که روشها، مکانیسمها، ارتباطات و مزایای مداخلات تغذیهای را برای بیماریهای بالینی و ارتقای سلامت توصیف میکنند، استقبال میکند.
موضوعات مورد علاقه شامل اما محدود به موارد زیر نیست:
تغذیه و سلامت (شامل جنبه های اقلیمی و زیست محیطی)
متابولیسم و متابولومیک
ژنومیک و استراتژی های شخصی در تغذیه
تغذیه در اوایل چرخه زندگی
مسائل بهداشتی و تغذیه در سالمندان
فنوتیپ در تغذیه بالینی
تغذیه در بیماری های حاد و مزمن
بار مضاعف "سوء تغذیه": سوء تغذیه و چاقی
پیشگیری از بیماری های غیر واگیر (NCD)