نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
European Journal Of Horticultural Science
آلمان | کشور |
۱٫۴۸۲ | Impact Factor |
1611-4426 | ISSN |
1611-4434 | e-ISSN |
2003 تا کنون | مدت فعالیت |
Verlag Eugen Ulmer GmbH | ناشر |
www.ishs.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام European Journal of Horticultural Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
eJHS مقالات تحقیقاتی اصلی و بررسیهایی را در مورد اکتشافات مهم علوم گیاهی و روشها و فنآوریهای جدید یا اصلاحشده با علاقه بینالمللی و بین رشتهای گسترده در حوزه باغبانی جهانی منتشر میکند. تمرکز eJHS بر جنبههای کاربردی و اساسی کل زنجیره ارزش غذایی، از اصلاح، تولید، فرآوری، تجارت گرفته تا خردهفروشی محصولات و محصولات باغی در مناطق معتدل و مدیترانه است. به طور خاص eJHS بر استراتژی های مدیریت یکپارچه محصول در مراحل قبل از برداشت و پس از برداشت، با هدف افزایش پایدار کمیت و کیفیت محصولات باغبانی تاکید دارد. eJHS مقالات، بررسیها و موضوعات موضوعی خاص را در حوزههای علمی زیر منتشر میکند:
اصلاح نژاد و منابع ژنتیکی؛
تکثیر کلونال (ریز) و فیزیولوژی بذر.
سیستم های کشت، از جمله شیوه های مدیریت محصول؛
رشد و نمو گیاه/میوه، از جمله تعامل با محیط و موجودات؛
حفاظت از گیاه و تغذیه گیاه؛
رابطه آبیاری و آب گیاهی؛
فیزیولوژی کل گیاه و رابطه منبع / سینک.
باغبانی شهری/کشت حفاظت شده؛
رسیدن میوه و کیفیت محصول؛
فن آوری های ذخیره سازی، از جمله اختلالات پس از برداشت؛
فن آوری های فرآوری مواد غذایی/مهندسی باغبانی؛
بازاریابی/اقتصاد؛
آموزش و مشاوره؛
علوم مصرف