نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
European Journal Of Lipid Science And Technology
آلمان | کشور |
۲٫۶۷۹ | Impact Factor |
1438-7697 | ISSN |
1438-9312 | e-ISSN |
2000 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اروپایی علوم و فناوری لیپید یک مجله با داوری است که مقالات تحقیقاتی اصلی، مرورها و سایر مشارکتهای مربوط به موضوعات مرتبط با لیپید در علوم و فناوری مواد غذایی، علوم زیست پزشکی از جمله تحقیقات بالینی و پیش بالینی، تغذیه، علوم حیوانی، گیاهان را منتشر میکند. و لیپیدهای میکروبی، شیمی (زیستی)، اولئوشیمی، بیوتکنولوژی، پردازش، شیمی فیزیکی، و تجزیه و تحلیل از جمله لیپیدومیکس. تمرکز اصلی مجله، ترکیب موضوعات مرتبط با سلامت با جنبه های کاربردی است.
در زیر منتخبی از حوزه های موضوعی مورد علاقه EJLST آمده است:
محصولات حیوانی و گیاهی برای غذاهای سالم تر از جمله تغذیه استراتژیک و محصولات تراریخته
احراز هویت و تجزیه و تحلیل مواد غذایی برای اطمینان از کیفیت و ایمنی مواد غذایی
فراهمی زیستی PUFA و سایر مواد مغذی
لیپیدها و ترکیبات جزئی رژیم غذایی، نقش ویژه آنها در محصولات غذایی و تغذیه
فناوری و فرآوری مواد غذایی برای محصولات ایمن تر و سالم تر
غذاهای کاربردی و مواد مغذی
لیپیدومیک
ساختار و فرمولاسیون لیپیدی
اولئوشیمی، پلیمرهای مشتق شده از لیپید و بیومواد
فرآیندهایی با استفاده از آنزیم های اصلاح کننده چربی
دامنه محدود به این مناطق نیست. ارسال در مورد موضوعات در رابط تحقیقات پایه و برنامه های کاربردی به شدت تشویق می شود. این مجله ارگان رسمی فدراسیون اروپایی علم و فناوری لیپیدها (Euro Fed Lipid) است.
ISSN: 1438-7697 (چاپ). 1438-9312 (آنلاین).
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده اند (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا ISI Web of Knowledge)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Eur. J. Lipid Sci. تکنولوژی." (نقاط نگارشی ممکن است با توجه به سبک مجله استناد متفاوت باشد).
خوانندگان
بیوتکنولوژیست ها، زیست شناسان سلولی، آرایشی و بهداشتی، شیمیدانان مواد غذایی، متخصصان مراقبت های بهداشتی، دانشمندان علوم زیستی، دانشمندان پزشکی، مهندسین فرآیند، تولید کنندگان مواد شوینده
کلید واژه ها
چربی ها، روغن ها، چربی ها، اسیدهای چرب، صنعت، لیپیدومیکس، متابولومیکس، فدراسیون اروپایی علم و فناوری لیپیدها، یورو فدرال لیپید، AFECG، DGF، GERLI، انجمن لیپید، گروه روغن ها و چربی ها، SCI، KNCV، انجمن لیپید یونان PUFA، FA، CLA، استریفیکاسیون، ترانس استریفیکاسیون، پالایش، استریفیکاسیون، اروپایی، علوم لیپید، فناوری، سلامت، تغذیه، زیست شناسی سلولی، زیست شناسی مولکولی، مواد غذایی، مواد شوینده، لوازم آرایشی، Manuscript Central، MS Central، MSCentral