تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

European Journal Of Lipid Science And Technology



European Journal Of Lipid Science And Technology

آلمان
کشور
۲٫۶۷۹
Impact Factor
1438-7697
ISSN
1438-9312
e-ISSN
2000 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اروپایی علوم و فناوری لیپید یک مجله با داوری است که مقالات تحقیقاتی اصلی، مرورها و سایر مشارکت‌های مربوط به موضوعات مرتبط با لیپید در علوم و فناوری مواد غذایی، علوم زیست پزشکی از جمله تحقیقات بالینی و پیش بالینی، تغذیه، علوم حیوانی، گیاهان را منتشر می‌کند. و لیپیدهای میکروبی، شیمی (زیستی)، اولئوشیمی، بیوتکنولوژی، پردازش، شیمی فیزیکی، و تجزیه و تحلیل از جمله لیپیدومیکس. تمرکز اصلی مجله، ترکیب موضوعات مرتبط با سلامت با جنبه های کاربردی است.
در زیر منتخبی از حوزه های موضوعی مورد علاقه EJLST آمده است:

محصولات حیوانی و گیاهی برای غذاهای سالم تر از جمله تغذیه استراتژیک و محصولات تراریخته
احراز هویت و تجزیه و تحلیل مواد غذایی برای اطمینان از کیفیت و ایمنی مواد غذایی
فراهمی زیستی PUFA و سایر مواد مغذی
لیپیدها و ترکیبات جزئی رژیم غذایی، نقش ویژه آنها در محصولات غذایی و تغذیه
فناوری و فرآوری مواد غذایی برای محصولات ایمن تر و سالم تر
غذاهای کاربردی و مواد مغذی
لیپیدومیک
ساختار و فرمولاسیون لیپیدی
اولئوشیمی، پلیمرهای مشتق شده از لیپید و بیومواد
فرآیندهایی با استفاده از آنزیم های اصلاح کننده چربی

دامنه محدود به این مناطق نیست. ارسال در مورد موضوعات در رابط تحقیقات پایه و برنامه های کاربردی به شدت تشویق می شود. این مجله ارگان رسمی فدراسیون اروپایی علم و فناوری لیپیدها (Euro Fed Lipid) است.

ISSN: 1438-7697 (چاپ). 1438-9312 (آنلاین).
در حال حاضر 12 شماره در سال.
نحوه استناد: برای اطمینان از اینکه ارجاعات به این مجله به درستی ثبت و حل شده اند (به عنوان مثال در CrossRef، PubMed، یا ISI Web of Knowledge)، لطفاً از عنوان اختصاری زیر در هر نقل قول استفاده کنید: "Eur. J. Lipid Sci. تکنولوژی." (نقاط نگارشی ممکن است با توجه به سبک مجله استناد متفاوت باشد).

خوانندگان
بیوتکنولوژیست ها، زیست شناسان سلولی، آرایشی و بهداشتی، شیمیدانان مواد غذایی، متخصصان مراقبت های بهداشتی، دانشمندان علوم زیستی، دانشمندان پزشکی، مهندسین فرآیند، تولید کنندگان مواد شوینده
کلید واژه ها
چربی ها، روغن ها، چربی ها، اسیدهای چرب، صنعت، لیپیدومیکس، متابولومیکس، فدراسیون اروپایی علم و فناوری لیپیدها، یورو فدرال لیپید، AFECG، DGF، GERLI، انجمن لیپید، گروه روغن ها و چربی ها، SCI، KNCV، انجمن لیپید یونان PUFA، FA، CLA، استریفیکاسیون، ترانس استریفیکاسیون، پالایش، استریفیکاسیون، اروپایی، علوم لیپید، فناوری، سلامت، تغذیه، زیست شناسی سلولی، زیست شناسی مولکولی، مواد غذایی، مواد شوینده، لوازم آرایشی، Manuscript Central، MS Central، MSCentral

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید