نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
European Journal Of Nutrition
آلمان | کشور |
۵٫۶۱۹ | Impact Factor |
۵٫۲۹۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1436-6207 | ISSN |
1436-6215 | e-ISSN |
1996 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اروپایی تغذیه مقالات اصلی، بررسی ها، ارتباطات کوتاه و نامه هایی به سردبیر در علوم تغذیه منتشر می کند. دستنوشتههای ارسال شده به مجله اروپایی تغذیه باید تمرکز اصلی خود را بر تأثیر مواد مغذی و غیر مغذی بر
ایمونولوژی و التهاب،
بیان ژن،
متابولیسم،
بیماری های مزمن یا
سرطان زایی،
یا تمرکز عمده روی
اپیدمیولوژی، از جمله مطالعات مداخله ای با افراد سالم و با بیماران،
عملکرد زیستی مواد غذایی و اجزای غذایی، یا
تاثیر رژیم غذایی بر محیط زیست
مقالات با تمرکز عمده بر طب سنتی یا فناوری مواد غذایی در محدوده مجله اروپایی تغذیه نیستند و برای انتشار در نظر گرفته نمی شوند.