نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Experimental Agriculture
انگلستان | کشور |
۲٫۱۱۸ | Impact Factor |
0014-4797 | ISSN |
1469-4441 | e-ISSN |
1965 تا کنون | مدت فعالیت |
Cambridge University Press | ناشر |
www.cambridge.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
با تمرکز بر مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان، Experimental Agriculture نتایج تحقیقات اصلی را در زمینه مزرعه، مزارع و محصولات گیاهی که برای غذا یا خوراک، یا برای اهداف صنعتی و در سیستم های کشاورزی، از جمله دام و مردم رشد می کنند، منتشر می کند. . این گزارش کار آزمایشی طراحی شده برای توضیح چگونگی واکنش محصولات زراعی به محیط را از نظر بیولوژیکی و فیزیکی، و در مورد مسائل اجتماعی و اقتصادی که ممکن است بر جذب نتایج تحقیقات توسط سیاست گذاران و کشاورزان تأثیر بگذارد، از جمله نقش مؤسسات و مشارکت در ارائه تاثیر این مجله همچنین گزارش ها و بحث های انتقادی را در مورد روش های کمی و کیفی جدید در تحقیقات کشاورزی و اکوسیستم، و مسائل معاصری که در کشورهایی که تولید محصولات کشاورزی به سرعت در آنها توسعه پیدا می کند، منتشر می کند. یک بخش بررسی کتاب به طور منظم و گاه به گاه، اغلب دعوت شده، بررسی تحقیقات وجود دارد.