نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Fems Microbiology Letters
انگلستان | کشور |
۲٫۷۴۲ | Impact Factor |
0378-1097 | ISSN |
1574-6968 | e-ISSN |
1977 تا کنون | مدت فعالیت |
Oxford University Press | ناشر |
academic.oup.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام FEMS Microbiology Letters ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
FEMS Microbiology Letters به مقالات مختصری که به دلیل اصالت، علاقه عمومی و کمک به پیشرفتهای جدید در میکروبیولوژی شایستگی انتشار سریع دارند، اولویت میدهد. تمام جنبه های میکروبیولوژی، از جمله ویروس شناسی، پوشش داده شده است.
2019 Impact Factor: 1.987، گزارش های استنادی مجله (Source Clarivate، 2020)
رتبه: 98/135 (میکروبیولوژی)
این مجله به هشت بخش تقسیم می شود:
فیزیولوژی و بیوشیمی (از جمله ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و مطالعات "omic")
میکروبیولوژی مواد غذایی (از تولید مواد غذایی و بیوتکنولوژی تا فساد و پاتوژن های منتقله از غذا)
بیوتکنولوژی و زیست شناسی مصنوعی
پاتوژن ها و بیماری زایی (شامل پاتوژن های پزشکی، دامپزشکی، گیاهی و حشرات - به ویژه آنهایی که مربوط به امنیت غذایی هستند - به استثنای ویروس ها)
میکروب شناسی محیطی (شامل اکوفیزیولوژی، اکوژنومیک و مطالعات متاومیک)
ویروس شناسی (ویروس هایی که هر ارگانیسمی را آلوده می کنند، از جمله باکتری ها و آرکیا)
طبقه بندی و سیستماتیک (برای انتشار تاکسون های جدید، طبقه بندی های طبقه بندی مجدد و بررسی های ماهیت طبقه بندی)
توسعه حرفه ای (شامل آموزش، آموزش، CPD، چارچوب های ارزیابی تحقیق، معیارهای تحقیق و انتشار، بهترین عملکرد، مشاغل و تاریخچه میکروبیولوژی)
اگر مطمئن نیستید که کدام بخش برای مقاله شما مناسبتر است، برای مثال در مورد مطالعات بین رشتهای، توصیه میکنیم قبل از ارسال از طریق ایمیل با سردبیر تماس بگیرید. دامنه ما شامل هر نوع میکروارگانیسم - همه اعضای باکتری ها و آرکیا و اعضای میکروبی یوکاریا (مخمرها، قارچ های رشته ای، جلبک های میکروبی، تک یاخته ها، اوومیست ها، میکسومیست ها و غیره) و همچنین همه ویروس ها است.