تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Fems Microbiology Letters


انگلستان
کشور
۲٫۷۴۲
Impact Factor
0378-1097
ISSN
1574-6968
e-ISSN
1977 تا کنون
مدت فعالیت
Oxford University Press
ناشر
academic.oup.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

FEMS Microbiology Letters به ​​مقالات مختصری که به دلیل اصالت، علاقه عمومی و کمک به پیشرفت‌های جدید در میکروبیولوژی شایستگی انتشار سریع دارند، اولویت می‌دهد. تمام جنبه های میکروبیولوژی، از جمله ویروس شناسی، پوشش داده شده است.

2019 Impact Factor: 1.987، گزارش های استنادی مجله (Source Clarivate، 2020)
رتبه: 98/135 (میکروبیولوژی)

این مجله به هشت بخش تقسیم می شود:

فیزیولوژی و بیوشیمی (از جمله ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و مطالعات "omic")
میکروبیولوژی مواد غذایی (از تولید مواد غذایی و بیوتکنولوژی تا فساد و پاتوژن های منتقله از غذا)
بیوتکنولوژی و زیست شناسی مصنوعی
پاتوژن ها و بیماری زایی (شامل پاتوژن های پزشکی، دامپزشکی، گیاهی و حشرات - به ویژه آنهایی که مربوط به امنیت غذایی هستند - به استثنای ویروس ها)
میکروب شناسی محیطی (شامل اکوفیزیولوژی، اکوژنومیک و مطالعات متاومیک)
ویروس شناسی (ویروس هایی که هر ارگانیسمی را آلوده می کنند، از جمله باکتری ها و آرکیا)
طبقه بندی و سیستماتیک (برای انتشار تاکسون های جدید، طبقه بندی های طبقه بندی مجدد و بررسی های ماهیت طبقه بندی)
توسعه حرفه ای (شامل آموزش، آموزش، CPD، چارچوب های ارزیابی تحقیق، معیارهای تحقیق و انتشار، بهترین عملکرد، مشاغل و تاریخچه میکروبیولوژی)
اگر مطمئن نیستید که کدام بخش برای مقاله شما مناسب‌تر است، برای مثال در مورد مطالعات بین رشته‌ای، توصیه می‌کنیم قبل از ارسال از طریق ایمیل با سردبیر تماس بگیرید. دامنه ما شامل هر نوع میکروارگانیسم - همه اعضای باکتری ها و آرکیا و اعضای میکروبی یوکاریا (مخمرها، قارچ های رشته ای، جلبک های میکروبی، تک یاخته ها، اوومیست ها، میکسومیست ها و غیره) و همچنین همه ویروس ها است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید