نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Fleischwirtschaft
آلمان | کشور |
۰٫۳۲ | Impact Factor |
0015-363X | ISSN |
0015-363X | e-ISSN |
1973 تا 1981 و 1983 تا 1989 و 1996 تا 1998 و 2002 تا 2014 و 2016 و 2018 و 2022 تا کنون | مدت فعالیت |
Deutscher Fachverlag GmbH | ناشر |
www.fleischwirtschaft.de | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
FLEISCHWIRTSCHAFT ماهنامه آلمانی برای کل است
صنعت گوشت اطلاعات حرفه ای - از تولید، از طریق فرآوری، تا بازاریابی گوشت - زنجیره فرآیند کامل در یک
مجلات مجرد از طریق همکاری با آلمان و بین المللی
کارشناسان، FLEISCHWIRTSCHAFT به بالاترین سطح تخصص دست می یابد
و احترام در سراسر جهان صفحات علمی به عنوان بستری برای تبادل بین تحقیقات و عملیات عملی عمل می کنند