نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Additives And Contaminants Part A-chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment
انگلستان | کشور |
۳٫۰۵۷ | Impact Factor |
۲٫۹۶ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1944-0049 | ISSN |
1944-0057 | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مواد افزودنی و آلایندههای غذایی: بخش A در مورد افزودنیها و آلایندههای غذایی طبیعی و مصنوعی در غذا و زنجیره خوراک دام منتشر میشود. مواد افزودنی و آلاینده های غذایی: بخش A یک مجله وابسته به انجمن بین المللی سم شناسی قارچی است. مواد افزودنی و آلایندههای غذایی: بخش A با هدف انتشار تحقیقات در مورد افزودنیها و آلایندههای طبیعی و مصنوعی در زنجیره غذا و خوراک دام است. این مجله موضوعات زیر مرتبط با افزودنیهای غذایی را پوشش میدهد: طعمدهندهها، آفتکشها و باقیماندههای داروهای دامپزشکی آلایندههای محیطی سموم گیاهی مایکوتوکسینهای زیستی دریایی عناصر کمیاب آلایندههای فرآیندهای غذایی تقلب، اصالت و حساسیتزا بودن غذاها توسعه مواد غذایی جدید و مواد غذایی آلوده کننده جدید می تواند باعث نگرانی های ایمنی مواد غذایی شود. مواد افزودنی و آلایندههای غذایی: بخش A مقالات و بررسیهای پژوهشی اصلی را میپذیرد. این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.