تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Additives And Contaminants Part A-chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment



Food Additives And Contaminants Part A-chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment

انگلستان
کشور
۳٫۰۵۷
Impact Factor
۲٫۹۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1944-0049
ISSN
1944-0057
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مواد افزودنی و آلاینده‌های غذایی: بخش A در مورد افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی طبیعی و مصنوعی در غذا و زنجیره خوراک دام منتشر می‌شود. مواد افزودنی و آلاینده های غذایی: بخش A یک مجله وابسته به انجمن بین المللی سم شناسی قارچی است. مواد افزودنی و آلاینده‌های غذایی: بخش A با هدف انتشار تحقیقات در مورد افزودنی‌ها و آلاینده‌های طبیعی و مصنوعی در زنجیره غذا و خوراک دام است. این مجله موضوعات زیر مرتبط با افزودنی‌های غذایی را پوشش می‌دهد: طعم‌دهنده‌ها، آفت‌کش‌ها و باقی‌مانده‌های داروهای دامپزشکی آلاینده‌های محیطی سموم گیاهی مایکوتوکسین‌های زیستی دریایی عناصر کمیاب آلاینده‌های فرآیندهای غذایی تقلب، اصالت و حساسیت‌زا بودن غذاها توسعه مواد غذایی جدید و مواد غذایی آلوده کننده جدید می تواند باعث نگرانی های ایمنی مواد غذایی شود. مواد افزودنی و آلاینده‌های غذایی: بخش A مقالات و بررسی‌های پژوهشی اصلی را می‌پذیرد. این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید