نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Additives & Contaminants Part B-surveillance
انگلستان | کشور |
۳٫۴۰۷ | Impact Factor |
۳٫۳۵ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1939-3210 | ISSN |
1939-3229 | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
افزودنیها و آلایندههای غذایی: بخش B دادههای نظارتی را منتشر میکند که نشاندهنده وجود و سطوح بروز افزودنیهای غذایی، باقیماندهها و آلایندههای تعیینشده در غذاها، مکملهای غذایی و خوراک دام است. دادههایی که از روشهای تایید شده استفاده میکنند باید استانداردهای کیفی تعیینشده را داشته باشند تا قابل قبول باشند و باید در قالبی تعیینشده برای رسیدگی بعدی به دادهها ارائه شوند. افزودنیها و آلایندههای غذایی: بخش B دامنه آن را محدود میکند تا کلاسهای خاصی از افزودنیها، باقیماندهها و آلایندههای غذایی را شامل شود. این مبتنی بر هدف پوشش مناطقی است که نیاز به ثبت داده های نظارتی برای اهداف قرار گرفتن در معرض و ارزیابی ریسک وجود دارد. دامنه در ابتدا به موارد زیر محدود می شود: افزودنی ها - رنگ های غذایی، شیرین کننده های مصنوعی، و نگهدارنده ها. باقیمانده ها - داروهای دامپزشکی و بقایای آفت کش ها؛ آلاینده ها - فلزات، مایکوتوکسین ها، فیکوتوکسین ها، سموم گیاهی، نیترات/نیتریت، PCDDs/PCFDs، PCBs، PAHs، آکریل آمید، 3-MPCD و آلاینده های به دست آمده از بسته بندی مواد غذایی. خوانندگان: این خوانندگان شامل دانشمندانی میشود که در تمام جنبههای ایمنی و کیفیت مواد غذایی و بهویژه کسانی که در نظارت بر قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی از رژیم غذایی نقش دارند، درگیر هستند. مقالاتی که دادههای نظارتی را در مناطقی غیر از موارد فوق گزارش میکنند باید به بخش A ارسال شوند. دامنه بخش B هر چند وقت یکبار گسترش می یابد تا از گنجاندن زمینه های جدید نگرانی اطمینان حاصل شود. بیانیه بررسی همتایان مواد افزودنی غذایی و آلودگیها: قسمت B یک مجله بینالمللی با داوری است که مشارکتهای تحقیقاتی با کیفیت بالا و اصلی را به دانش علمی منتشر میکند. همه دستنوشتههای ارسالی منوط به ارزیابی اولیه توسط سردبیر، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی میشوند. همه بررسیهای همتا به صورت یککور و ارسال آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.