تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Additives & Contaminants Part B-surveillance



Food Additives & Contaminants Part B-surveillance

انگلستان
کشور
۳٫۴۰۷
Impact Factor
۳٫۳۵
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1939-3210
ISSN
1939-3229
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی: بخش B داده‌های نظارتی را منتشر می‌کند که نشان‌دهنده وجود و سطوح بروز افزودنی‌های غذایی، باقی‌مانده‌ها و آلاینده‌های تعیین‌شده در غذاها، مکمل‌های غذایی و خوراک دام است. داده‌هایی که از روش‌های تایید شده استفاده می‌کنند باید استانداردهای کیفی تعیین‌شده را داشته باشند تا قابل قبول باشند و باید در قالبی تعیین‌شده برای رسیدگی بعدی به داده‌ها ارائه شوند. افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی: بخش B دامنه آن را محدود می‌کند تا کلاس‌های خاصی از افزودنی‌ها، باقی‌مانده‌ها و آلاینده‌های غذایی را شامل شود. این مبتنی بر هدف پوشش مناطقی است که نیاز به ثبت داده های نظارتی برای اهداف قرار گرفتن در معرض و ارزیابی ریسک وجود دارد. دامنه در ابتدا به موارد زیر محدود می شود: افزودنی ها - رنگ های غذایی، شیرین کننده های مصنوعی، و نگهدارنده ها. باقیمانده ها - داروهای دامپزشکی و بقایای آفت کش ها؛ آلاینده ها - فلزات، مایکوتوکسین ها، فیکوتوکسین ها، سموم گیاهی، نیترات/نیتریت، PCDDs/PCFDs، PCBs، PAHs، آکریل آمید، 3-MPCD و آلاینده های به دست آمده از بسته بندی مواد غذایی. خوانندگان: این خوانندگان شامل دانشمندانی می‌شود که در تمام جنبه‌های ایمنی و کیفیت مواد غذایی و به‌ویژه کسانی که در نظارت بر قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی از رژیم غذایی نقش دارند، درگیر هستند. مقالاتی که داده‌های نظارتی را در مناطقی غیر از موارد فوق گزارش می‌کنند باید به بخش A ارسال شوند. دامنه بخش B هر چند وقت یکبار گسترش می یابد تا از گنجاندن زمینه های جدید نگرانی اطمینان حاصل شود. بیانیه بررسی همتایان مواد افزودنی غذایی و آلودگی‌ها: قسمت B یک مجله بین‌المللی با داوری است که مشارکت‌های تحقیقاتی با کیفیت بالا و اصلی را به دانش علمی منتشر می‌کند. همه دستنوشته‌های ارسالی منوط به ارزیابی اولیه توسط سردبیر، و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می‌شوند. همه بررسی‌های همتا به صورت یک‌کور و ارسال آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید