نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Analytical Methods
آمریکا | کشور |
۳٫۳۶۶ | Impact Factor |
۳٫۰۷ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1936-9751 | ISSN |
1936-976X | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Analytical Methods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Analytical Methods مقالات اصلی، مقالات مروری و یادداشتهایی را در مورد روشها یا مسائل تحلیلی جدید و/یا پیشرفتهای که باید حل شوند، و همچنین پیشرفتهای قابل توجه یا کاربردهای جالب در روشهای موجود منتشر میکند. اینها شامل فناوری تحلیلی و روش شناسی برای آلاینده های میکروبی مواد غذایی، شیمی و سم شناسی مواد غذایی، کیفیت غذا، اصالت غذا و قابلیت ردیابی مواد غذایی است. این مجله جنبههای اساسی و خاص توسعه، بهینهسازی و اجرای عملی در آزمایشگاههای معمول و اعتبارسنجی روشهای تحلیلی مواد غذایی برای نظارت بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی را پوشش میدهد.