تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Analytical Methods



Food Analytical Methods

آمریکا
کشور
۳٫۳۶۶
Impact Factor
۳٫۰۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1936-9751
ISSN
1936-976X
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Analytical Methods مقالات اصلی، مقالات مروری و یادداشت‌هایی را در مورد روش‌ها یا مسائل تحلیلی جدید و/یا پیشرفته‌ای که باید حل شوند، و همچنین پیشرفت‌های قابل توجه یا کاربردهای جالب در روش‌های موجود منتشر می‌کند. اینها شامل فناوری تحلیلی و روش شناسی برای آلاینده های میکروبی مواد غذایی، شیمی و سم شناسی مواد غذایی، کیفیت غذا، اصالت غذا و قابلیت ردیابی مواد غذایی است. این مجله جنبه‌های اساسی و خاص توسعه، بهینه‌سازی و اجرای عملی در آزمایشگاه‌های معمول و اعتبارسنجی روش‌های تحلیلی مواد غذایی برای نظارت بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی را پوشش می‌دهد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید