تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Bioprocess Technology



Food And Bioprocess Technology

آمریکا
کشور
۴٫۴۶۵
Impact Factor
۴٫۷۹۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1935-5130
ISSN
1935-5149
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

فناوری غذا و فرآیندهای زیستی بستری موثر و به موقع را برای محققان دانشگاه ها، مؤسسات تحقیقاتی و صنایع فراهم می کند تا مقالات اصلی با کیفیت بالا در زمینه مهندسی و علم انواع فناوری های فرآوری را منتشر کنند که از ابتدای منبع تأمین غذا درگیر هستند. به میز شام مصرف کنندگان هدف آن این است که یک مجله بین المللی پیشرو برای جامعه تحقیقاتی چند رشته ای کشاورزی و مواد غذایی باشد. این مجله به ویژه به یافته‌های تحقیقاتی تجربی یا نظری علاقه‌مند است که پتانسیل صنعت کشاورزی-غذایی را برای بهبود کارایی فرآیند، افزایش کیفیت محصول و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی تازه و فرآوری شده دارد. بررسی های انتقادی در مورد دیدگاه های جدید برای فرآیندهای ایجاد شده، فن آوری های نوآورانه و نوظهور، و روندها و تحقیقات آینده در فرآوری مواد غذایی و محصولات زیستی به ویژه مورد استقبال قرار می گیرد. ارتباطات کوتاهی برای انتشار سریع نتایج اولیه، نامه‌هایی به سردبیر در مورد تحولات و بحث‌های اخیر، و نقد کتاب نیز منتشر خواهد شد. دامنه این مجله موضوعات اصلی زیر را در بر می گیرد: فناوری های رسیدن، کیفیت، ارزیابی آسیب و بیماری و پیش بینی تکنیک های درجه بندی و طبقه بندی درمان های پس از برداشت، ارزش افزوده و قابلیت ردیابی فناوری های فرآوری محصولات کشاورزی و باغبانی ویژگی های مواد غذایی و محصولات کشاورزی حسگرها فناوری سنجش و کنترل فرآیند مدل‌سازی و شبیه‌سازی ریاضی طراحی و تولید مواد غذایی جدید نظارت بر محصولات در زنجیره تامین پردازش حرارتی، سرمایش و انجماد فناوری خشک کردن و فرآیندهای کم‌آبی فرآیندهای جداسازی و تصفیه فرآیندهای غیر حرارتی و فناوری‌های نوظهور نگهداری، ذخیره‌سازی و توزیع بسته بندی و برچسب گذاری مهندسی فرآیندهای بیوتکنولوژیکی مواد غذایی مهندسی ایمنی و امنیت مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید