تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Bioproducts Processing


انگلستان
کشور
۴٫۴۸۱
Impact Factor
0960-3085
ISSN
1744-3571
e-ISSN
1991 تا کنون
مدت فعالیت
Institution of Chemical Engineers
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله رسمی فدراسیون اروپایی مهندسی شیمی:
قسمت C
هدف FBP این است که مجله بین المللی اصلی برای انتشار مقالات با کیفیت بالا و اصلی در شاخه های مهندسی و علوم باشد که به پردازش ایمن محصولات بیولوژیکی اختصاص دارد. این تنها مجله ای است که از هم افزایی بین بیوتکنولوژی، پردازش زیستی و مهندسی مواد غذایی بهره می برد.

مقالاتی که نشان می‌دهند چگونه می‌توان از نتایج تحقیقات در طراحی مهندسی استفاده کرد، و گزارش‌های کار تحقیقاتی تجربی یا نظری که دیدگاه‌های جدیدی را به اصول تثبیت‌شده می‌آورد، مشکلات حل‌نشده را برجسته می‌کند یا مسیرهایی را برای تحقیقات آینده نشان می‌دهد، به‌ویژه مورد استقبال قرار می‌گیرد. مشارکت هایی که با پیشرفت های جدید در تجهیزات یا فرآیندها سروکار دارند و می توانند بیان کمی داشته باشند تشویق می شوند. این مجله به ویژه به مقالاتی علاقه مند است که مرزهای پردازش مواد غذایی و محصولات زیستی را گسترش می دهند.

این مجله بر رابط بین مهندسی و مواد غذایی یا محصولات زیستی تأکید زیادی دارد. مقالاتی که به احتمال زیاد منتشر نمی شوند عبارتند از:

• در درجه اول به فرمولاسیون غذا می پردازد
• که از تکنیک های طراحی تجربی برای به دست آوردن سطوح پاسخ استفاده می کنند اما بینش کمی از آنها به دست می آورند
• که تجربی هستند و مدل‌های مکانیکی تثبیت‌شده را نادیده می‌گیرند، به عنوان مثال، منحنی‌های خشک کردن تجربی
• که در درجه اول نگران ارزیابی حسی و رنگ هستند
• مربوط به استخراج، کپسوله کردن و/یا فعالیت آنتی اکسیدانی یک ماده بیولوژیکی خاص بدون ارائه بینشی که می تواند برای یک ماده مشابه اما متفاوت اعمال شود،
• فقط حاوی آنالیزهای شیمیایی مواد بیولوژیکی است.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید