نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food And Bioproducts Processing
انگلستان | کشور |
۴٫۴۸۱ | Impact Factor |
0960-3085 | ISSN |
1744-3571 | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Institution of Chemical Engineers | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله رسمی فدراسیون اروپایی مهندسی شیمی:
قسمت C
هدف FBP این است که مجله بین المللی اصلی برای انتشار مقالات با کیفیت بالا و اصلی در شاخه های مهندسی و علوم باشد که به پردازش ایمن محصولات بیولوژیکی اختصاص دارد. این تنها مجله ای است که از هم افزایی بین بیوتکنولوژی، پردازش زیستی و مهندسی مواد غذایی بهره می برد.
مقالاتی که نشان میدهند چگونه میتوان از نتایج تحقیقات در طراحی مهندسی استفاده کرد، و گزارشهای کار تحقیقاتی تجربی یا نظری که دیدگاههای جدیدی را به اصول تثبیتشده میآورد، مشکلات حلنشده را برجسته میکند یا مسیرهایی را برای تحقیقات آینده نشان میدهد، بهویژه مورد استقبال قرار میگیرد. مشارکت هایی که با پیشرفت های جدید در تجهیزات یا فرآیندها سروکار دارند و می توانند بیان کمی داشته باشند تشویق می شوند. این مجله به ویژه به مقالاتی علاقه مند است که مرزهای پردازش مواد غذایی و محصولات زیستی را گسترش می دهند.
این مجله بر رابط بین مهندسی و مواد غذایی یا محصولات زیستی تأکید زیادی دارد. مقالاتی که به احتمال زیاد منتشر نمی شوند عبارتند از:
• در درجه اول به فرمولاسیون غذا می پردازد
• که از تکنیک های طراحی تجربی برای به دست آوردن سطوح پاسخ استفاده می کنند اما بینش کمی از آنها به دست می آورند
• که تجربی هستند و مدلهای مکانیکی تثبیتشده را نادیده میگیرند، به عنوان مثال، منحنیهای خشک کردن تجربی
• که در درجه اول نگران ارزیابی حسی و رنگ هستند
• مربوط به استخراج، کپسوله کردن و/یا فعالیت آنتی اکسیدانی یک ماده بیولوژیکی خاص بدون ارائه بینشی که می تواند برای یک ماده مشابه اما متفاوت اعمال شود،
• فقط حاوی آنالیزهای شیمیایی مواد بیولوژیکی است.