| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food And Bioproducts Processing
| انگلستان | کشور |
| ۴٫۴۸۱ | Impact Factor |
| 0960-3085 | ISSN |
| 1744-3571 | e-ISSN |
| 1991 تا کنون | مدت فعالیت |
| Institution of Chemical Engineers | ناشر |
| www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food and Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of of Chemical Engineers, Part C ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله رسمی فدراسیون اروپایی مهندسی شیمی:
قسمت C
هدف FBP این است که مجله بین المللی اصلی برای انتشار مقالات با کیفیت بالا و اصلی در شاخه های مهندسی و علوم باشد که به پردازش ایمن محصولات بیولوژیکی اختصاص دارد. این تنها مجله ای است که از هم افزایی بین بیوتکنولوژی، پردازش زیستی و مهندسی مواد غذایی بهره می برد.
مقالاتی که نشان میدهند چگونه میتوان از نتایج تحقیقات در طراحی مهندسی استفاده کرد، و گزارشهای کار تحقیقاتی تجربی یا نظری که دیدگاههای جدیدی را به اصول تثبیتشده میآورد، مشکلات حلنشده را برجسته میکند یا مسیرهایی را برای تحقیقات آینده نشان میدهد، بهویژه مورد استقبال قرار میگیرد. مشارکت هایی که با پیشرفت های جدید در تجهیزات یا فرآیندها سروکار دارند و می توانند بیان کمی داشته باشند تشویق می شوند. این مجله به ویژه به مقالاتی علاقه مند است که مرزهای پردازش مواد غذایی و محصولات زیستی را گسترش می دهند.
این مجله بر رابط بین مهندسی و مواد غذایی یا محصولات زیستی تأکید زیادی دارد. مقالاتی که به احتمال زیاد منتشر نمی شوند عبارتند از:
• در درجه اول به فرمولاسیون غذا می پردازد
• که از تکنیک های طراحی تجربی برای به دست آوردن سطوح پاسخ استفاده می کنند اما بینش کمی از آنها به دست می آورند
• که تجربی هستند و مدلهای مکانیکی تثبیتشده را نادیده میگیرند، به عنوان مثال، منحنیهای خشک کردن تجربی
• که در درجه اول نگران ارزیابی حسی و رنگ هستند
• مربوط به استخراج، کپسوله کردن و/یا فعالیت آنتی اکسیدانی یک ماده بیولوژیکی خاص بدون ارائه بینشی که می تواند برای یک ماده مشابه اما متفاوت اعمال شود،
• فقط حاوی آنالیزهای شیمیایی مواد بیولوژیکی است.