تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Environmental Virology



Food And Environmental Virology

آمریکا
کشور
۲٫۷۷۸
Impact Factor
۲٫۷۹۹
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1867-0334
ISSN
1867-0342
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food and Environmental Virology مقالات اصلی، یادداشت ها و مقالات مروری را در مورد هر جنبه ای که مربوط به انتقال ویروس های بیماری زا از طریق محیط (آب، هوا، خاک و غیره) و غذاها باشد منتشر می کند. این شامل مطالعات اپیدمیولوژیک، شناسایی پاتوژن های جدید یا نوظهور، روش های تجزیه و تحلیل یا شناسایی، مطالعات در مورد بقا و حذف، و توسعه کنترل های رویه ای برای فرآیندهای صنعتی، به عنوان مثال. برنامه های HACCP این مجله تمام جنبه‌های این حوزه مهم را پوشش می‌دهد و شامل مطالعات بر روی هر ویروس بیماری‌زای انسانی، حیوانی و گیاهی است که قابلیت انتقال از طریق محیط یا غذا را دارد.
حوزه های موضوعی اصلی را می توان به چهار دسته به شرح زیر طبقه بندی کرد.
مسائل کنونی و نوظهور، به عنوان مثال: توصیف شیوع اپیدمیولوژی توضیح راه های انتقال انتقال محیطی ویروس های غیر روده ای ویروس های جدید و/یا در حال ظهور، از جمله ویروس های مشترک بین انسان و دام، ویروس های موجود در تصفیه خانه های آب
روش‌های تحلیلی، به عنوان مثال: روش‌های تشخیص ویروس‌های موجود در آب روش‌های تشخیص ویروس‌های موجود در هوا روش‌های تشخیص ویروس‌های موجود در هوا روش‌های جدید برای درمان نمونه اعتبارسنجی روش‌ها کاربرد روش‌ها (به عنوان مثال شیوع ویروس در غذا و محیط زیست)
تجزیه و تحلیل داده ها، به عنوان مثال: سیستم های جدید ارزیابی ریسک مدل های ریسک فرآیند مدولار
کنترل ویروس‌ها، به عنوان مثال: پایداری ساختاری ویروس‌ها بقا در محیط و غذاها انتقال ویروس‌ها از طریق خاک‌ها روش‌های حذف برای مواد غذایی و کاربردهای محیطی ارزیابی فرآیندهای ضدعفونی صنعتی فعلی و جدید. HACCPP تلاش های حفاظتی شخصی، به عنوان مثال. بهداشت دست و ضد عفونی کننده

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید