نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food And Environmental Virology
آمریکا | کشور |
۲٫۷۷۸ | Impact Factor |
۲٫۷۹۹ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1867-0334 | ISSN |
1867-0342 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food and Environmental Virology مقالات اصلی، یادداشت ها و مقالات مروری را در مورد هر جنبه ای که مربوط به انتقال ویروس های بیماری زا از طریق محیط (آب، هوا، خاک و غیره) و غذاها باشد منتشر می کند. این شامل مطالعات اپیدمیولوژیک، شناسایی پاتوژن های جدید یا نوظهور، روش های تجزیه و تحلیل یا شناسایی، مطالعات در مورد بقا و حذف، و توسعه کنترل های رویه ای برای فرآیندهای صنعتی، به عنوان مثال. برنامه های HACCP این مجله تمام جنبههای این حوزه مهم را پوشش میدهد و شامل مطالعات بر روی هر ویروس بیماریزای انسانی، حیوانی و گیاهی است که قابلیت انتقال از طریق محیط یا غذا را دارد.
حوزه های موضوعی اصلی را می توان به چهار دسته به شرح زیر طبقه بندی کرد.
مسائل کنونی و نوظهور، به عنوان مثال: توصیف شیوع اپیدمیولوژی توضیح راه های انتقال انتقال محیطی ویروس های غیر روده ای ویروس های جدید و/یا در حال ظهور، از جمله ویروس های مشترک بین انسان و دام، ویروس های موجود در تصفیه خانه های آب
روشهای تحلیلی، به عنوان مثال: روشهای تشخیص ویروسهای موجود در آب روشهای تشخیص ویروسهای موجود در هوا روشهای تشخیص ویروسهای موجود در هوا روشهای جدید برای درمان نمونه اعتبارسنجی روشها کاربرد روشها (به عنوان مثال شیوع ویروس در غذا و محیط زیست)
تجزیه و تحلیل داده ها، به عنوان مثال: سیستم های جدید ارزیابی ریسک مدل های ریسک فرآیند مدولار
کنترل ویروسها، به عنوان مثال: پایداری ساختاری ویروسها بقا در محیط و غذاها انتقال ویروسها از طریق خاکها روشهای حذف برای مواد غذایی و کاربردهای محیطی ارزیابی فرآیندهای ضدعفونی صنعتی فعلی و جدید. HACCPP تلاش های حفاظتی شخصی، به عنوان مثال. بهداشت دست و ضد عفونی کننده