تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food & Function


انگلستان
کشور
۵٫۳۹۶
Impact Factor
2042-6496
ISSN
2042-650X
e-ISSN
2010 تا کنون
مدت فعالیت
Royal Society of Chemistry
ناشر
www.rsc.org
سایت مجله
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است.
2042-650X
(ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN
2042-6496
(ثبت شده در اسکوپوس) e-ISSN

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food & Function مکان منحصر به فردی را برای فیزیکدانان، شیمیدانان، بیوشیمیدانان، متخصصان تغذیه و سایر دانشمندان علوم غذایی فراهم می کند تا کار خود را در رابط شیمی، فیزیک و بیولوژی غذا منتشر کنند. این مجله بر روی غذا و کارکردهای غذا در رابطه با سلامتی با توصیف موارد زیر تمرکز دارد:

-خواص فیزیکی و ساختار غذا
-شیمی اجزای غذا
-اثرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی اجزای غذا
-جنبه های تغذیه ای غذا
-پاسخ های سمی به اجزای غذا
-مطالعات بالینی و جمعیتی با استفاده از مواد غذایی یا اجزای غذایی
نمونه هایی از موضوعات مورد علاقه (ویژه) برای انتشار در Food & Function عبارتند از:

-شیمی و فیزیک فرآیندهای هضم غذا
-رابطه بین خواص فیزیکی/ساختار غذا و تغذیه و سلامتی - به عنوان مثال، آزادسازی و جذب مواد مغذی
-خواص مولکولی و اثرات فیزیولوژیکی اجزای غذا (مواد تشکیل دهنده جدید، جایگزین های غذایی، فیتوکمیکال ها، زیست فعال ها، آلرژن ها، طعم ها و عطرها)
-اثربخشی و مکانیسم های فعال زیستی در بدن - از جمله نشانگرهای زیستی
-اثرات آلاینده های مواد غذایی - از جمله سم شناسی و متابولیسم
-فیزیولوژی / متابولیسم و ​​فعل و انفعالات مواد مغذی
-نقش تغذیه و رژیم غذایی در بیماری

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید