نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food & Function
انگلستان | کشور |
۵٫۳۹۶ | Impact Factor |
2042-6496 | ISSN |
2042-650X | e-ISSN |
2010 تا کنون | مدت فعالیت |
Royal Society of Chemistry | ناشر |
www.rsc.org | سایت مجله |
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است. | |
2042-650X | (ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN |
2042-6496 | (ثبت شده در اسکوپوس) e-ISSN |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food & Function مکان منحصر به فردی را برای فیزیکدانان، شیمیدانان، بیوشیمیدانان، متخصصان تغذیه و سایر دانشمندان علوم غذایی فراهم می کند تا کار خود را در رابط شیمی، فیزیک و بیولوژی غذا منتشر کنند. این مجله بر روی غذا و کارکردهای غذا در رابطه با سلامتی با توصیف موارد زیر تمرکز دارد:
-خواص فیزیکی و ساختار غذا
-شیمی اجزای غذا
-اثرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی اجزای غذا
-جنبه های تغذیه ای غذا
-پاسخ های سمی به اجزای غذا
-مطالعات بالینی و جمعیتی با استفاده از مواد غذایی یا اجزای غذایی
نمونه هایی از موضوعات مورد علاقه (ویژه) برای انتشار در Food & Function عبارتند از:
-شیمی و فیزیک فرآیندهای هضم غذا
-رابطه بین خواص فیزیکی/ساختار غذا و تغذیه و سلامتی - به عنوان مثال، آزادسازی و جذب مواد مغذی
-خواص مولکولی و اثرات فیزیولوژیکی اجزای غذا (مواد تشکیل دهنده جدید، جایگزین های غذایی، فیتوکمیکال ها، زیست فعال ها، آلرژن ها، طعم ها و عطرها)
-اثربخشی و مکانیسم های فعال زیستی در بدن - از جمله نشانگرهای زیستی
-اثرات آلاینده های مواد غذایی - از جمله سم شناسی و متابولیسم
-فیزیولوژی / متابولیسم و فعل و انفعالات مواد مغذی
-نقش تغذیه و رژیم غذایی در بیماری