تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Nutrition Bulletin


ناشری با نام مشابه ناشر این مجله در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد قرار دارد.
sage
ناشر (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
آمریکا
کشور
۲٫۰۶۹
Impact Factor
0379-5721
ISSN
1564-8265
e-ISSN
1982 تا کنون
مدت فعالیت
SAGE
ناشر
journals.sagepub.com
سایت مجله
Food And Nutrition Bulletin

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بولتن غذا و تغذیه (FNB) یک مجله دانشگاهی با داوری همتا است که هر فصل توسط بنیاد بین المللی تغذیه نوین اسکریمشاو منتشر می شود.

FNB یکی از منابع پیشرو است که توسط محققان، دانشگاهیان، سیاست گذاران تغذیه و برنامه ریزان در بیش از 125 کشور برای به دست آوردن جدیدترین تحقیقات و اطلاعات سیاستی مرتبط با تغذیه در کشورهای در حال توسعه استفاده می شود. FNB مقالاتی توسط محققان از سراسر جهان منتشر می کند که به بررسی مسائل مهم تغذیه و راه حل های بالقوه ای می پردازد که کشورهای در حال توسعه با آن مواجه هستند: سوء تغذیه، سوء تغذیه، فراهمی زیستی مواد مغذی، ایمنی مواد غذایی و غیره.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید