تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Biophysics



Food Biophysics

آمریکا
کشور
۳٫۱۱۴
Impact Factor
۳٫۴۰۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1557-1858
ISSN
1557-1866
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مطالعات بیوفیزیکی مواد غذایی و محصولات کشاورزی شامل تحقیق در رابط شیمی، زیست شناسی و مهندسی و همچنین حوزه های جدید میان رشته ای علم مواد و فناوری نانو است. چنین مطالعاتی شامل تحقیقات در زمینه‌های زیر می‌شود، اما مطمئناً به آن محدود نمی‌شود: ساختار مولکول‌های مواد غذایی، پلیمرهای زیستی، و بیومواد در مقیاس‌های مولکولی، میکروسکوپی و مزوسکوپی. اساس مولکولی تولید و نگهداری ساختار در مواد غذایی خاص، خوراک، عملیات فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی؛ مکانیسم های رشد میکروبی، مرگ و اثر ضد میکروبی؛ روابط ساختار/عملکرد در بیوپلیمرهای غذایی و کشاورزی؛ تکنیک‌های بیوفیزیکی جدید (طیف‌سنجی، میکروسکوپی، حرارتی، رئولوژیکی، و غیره) برای توصیف ساختاری و دینامیکی مواد و محصولات غذایی و کشاورزی؛ خواص بیومواد آمورف و تأثیر آنها بر سرعت واکنش شیمیایی، رشد میکروبی یا خواص حسی. و مکانیسم های مولکولی طعم و بوی.
ویژگی بارز چنین تحقیقاتی وابستگی به روش‌های مختلف آنالیز ابزاری است که اطلاعاتی را در مورد سطح مولکولی ارائه می‌کند، به نظریه‌های فیزیکی و شیمیایی مختلف که برای درک روابط متقابل بین مولکول‌های بیولوژیکی استفاده می‌شوند، و تلاش برای مرتبط کردن خواص شیمیایی و فیزیکی ماکروسکوپی و توابع بیولوژیکی. به ساختار مولکولی و سازمان میکروسکوپی مواد بیولوژیکی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید