| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Biophysics
| آمریکا | کشور |
| ۳٫۱۱۴ | Impact Factor |
| ۳٫۴۰۷ | پنج ساله Impact Factor |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
| 1557-1858 | ISSN |
| 1557-1866 | e-ISSN |
| 2006 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| www.springer.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Biophysics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مطالعات بیوفیزیکی مواد غذایی و محصولات کشاورزی شامل تحقیق در رابط شیمی، زیست شناسی و مهندسی و همچنین حوزه های جدید میان رشته ای علم مواد و فناوری نانو است. چنین مطالعاتی شامل تحقیقات در زمینههای زیر میشود، اما مطمئناً به آن محدود نمیشود: ساختار مولکولهای مواد غذایی، پلیمرهای زیستی، و بیومواد در مقیاسهای مولکولی، میکروسکوپی و مزوسکوپی. اساس مولکولی تولید و نگهداری ساختار در مواد غذایی خاص، خوراک، عملیات فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی؛ مکانیسم های رشد میکروبی، مرگ و اثر ضد میکروبی؛ روابط ساختار/عملکرد در بیوپلیمرهای غذایی و کشاورزی؛ تکنیکهای بیوفیزیکی جدید (طیفسنجی، میکروسکوپی، حرارتی، رئولوژیکی، و غیره) برای توصیف ساختاری و دینامیکی مواد و محصولات غذایی و کشاورزی؛ خواص بیومواد آمورف و تأثیر آنها بر سرعت واکنش شیمیایی، رشد میکروبی یا خواص حسی. و مکانیسم های مولکولی طعم و بوی.
ویژگی بارز چنین تحقیقاتی وابستگی به روشهای مختلف آنالیز ابزاری است که اطلاعاتی را در مورد سطح مولکولی ارائه میکند، به نظریههای فیزیکی و شیمیایی مختلف که برای درک روابط متقابل بین مولکولهای بیولوژیکی استفاده میشوند، و تلاش برای مرتبط کردن خواص شیمیایی و فیزیکی ماکروسکوپی و توابع بیولوژیکی. به ساختار مولکولی و سازمان میکروسکوپی مواد بیولوژیکی.