تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Bioscience



Food Bioscience

انگلستان
کشور
۴٫۲۴
Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2212-4292
ISSN
2212-4306
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Bioscience یک مجله معتبر است که هدف آن ارائه یک انجمن برای پیشرفت های اخیر در زمینه تحقیقات مواد غذایی مرتبط با زیست است. این مجله بر تحقیقات بنیادی و کاربردی در سراسر جهان، با توجه ویژه به جنبه‌های قومی و فرهنگی تحقیقات زیستی مواد غذایی تمرکز دارد. موضوعات پوشش داده شده در مجله شامل موارد زیر است اما محدود به آنها نیست:

خواص بیوشیمیایی، بیوفیزیکی و بیولوژیکی غذاها، مواد تشکیل دهنده و اجزاء
مکانیسم مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده شامل غذاهای تخمیری جدید و سنتی
ژنتیک، زیست شناسی سلولی و مولکولی مرتبط با تولید و فرآوری مواد غذایی است
Foodomics: مطالعات جامع شامل ژنومیکس، پروتئومیکس، متابولومیک، تغذیه ژنومیک و کموژنومیک غذاها و برهمکنش آنها با انسان
بیومواد برای سیستم های مرتبط با مواد غذایی مانند بسته بندی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل مواد غذایی، و تحویل مواد مغذی و افزودنی های غذایی کاربردی
کاربرد فناوری جدید در مواد غذایی

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید