نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Bioscience
انگلستان | کشور |
۴٫۲۴ | Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
2212-4292 | ISSN |
2212-4306 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Bioscience یک مجله معتبر است که هدف آن ارائه یک انجمن برای پیشرفت های اخیر در زمینه تحقیقات مواد غذایی مرتبط با زیست است. این مجله بر تحقیقات بنیادی و کاربردی در سراسر جهان، با توجه ویژه به جنبههای قومی و فرهنگی تحقیقات زیستی مواد غذایی تمرکز دارد. موضوعات پوشش داده شده در مجله شامل موارد زیر است اما محدود به آنها نیست:
خواص بیوشیمیایی، بیوفیزیکی و بیولوژیکی غذاها، مواد تشکیل دهنده و اجزاء
مکانیسم مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده شامل غذاهای تخمیری جدید و سنتی
ژنتیک، زیست شناسی سلولی و مولکولی مرتبط با تولید و فرآوری مواد غذایی است
Foodomics: مطالعات جامع شامل ژنومیکس، پروتئومیکس، متابولومیک، تغذیه ژنومیک و کموژنومیک غذاها و برهمکنش آنها با انسان
بیومواد برای سیستم های مرتبط با مواد غذایی مانند بسته بندی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل مواد غذایی، و تحویل مواد مغذی و افزودنی های غذایی کاربردی
کاربرد فناوری جدید در مواد غذایی