نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Biotechnology
آمریکا | کشور |
۱٫۵۶۴ | Impact Factor |
۱٫۵۲۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0890-5436 | ISSN |
1532-4249 | e-ISSN |
1987 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Biotechnology یک مجله بینالمللی با داوری است که بر روی پیشرفتها و کاربردهای ژنتیک مدرن، آنزیمی، متابولیک و فرآیندهای بیوشیمیایی مبتنی بر سیستمها در مواد غذایی و سیستمهای بیولوژیکی مرتبط با غذا تمرکز دارد. هدف کمک به تولید و بهبود مواد غذایی، مواد غذایی، و غذاهای کاربردی در مرحله فرآوری و فراتر از تولید کشاورزی است. سایر زمینههای مورد علاقه عبارتند از: پردازش متابولیک میکروبی و تخمیری برای بهبود غذاها، میکروبیومهای غذا برای سلامتی، پایه متابولیکی مواد غذایی با مزایای سلامتی، رویکردهای مولکولی و متابولیکی به غذاهای کاربردی، و فرآیندهای بیوشیمیایی برای اصلاح ضایعات مواد غذایی. علاوه بر این، مقالاتی با موضوعات رویکردهای مولکولی، متابولیک و بیوشیمیایی مدرن برای بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی نیز منتشر شده است. محققان در کشاورزی، علوم غذایی و تغذیه، از جمله مشاوران غذا و بیوتکنولوژی در سراسر جهان از تحقیقات منتشر شده در Food Biotechnology بهره مند خواهند شد. تحقیقات و بررسی های منتشر شده را می توان برای برنامه های آموزشی و تحقیقاتی بیشتر مورد استفاده قرار داد و همچنین ممکن است برای چالش های فرآوری کیفیت و ارزش افزوده مواد غذایی که به طور مداوم بر اساس تحقیقات انجام شده و منتشر شده در مجله در حال توسعه و گسترش هستند، استفاده شود. خطمشی بررسی همتایان: همه دستنوشتههای ارسالشده در معرض ارزیابی اولیه توسط ویراستار قرار میگیرند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی میشوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.