تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Biotechnology



Food Biotechnology

آمریکا
کشور
۱٫۵۶۴
Impact Factor
۱٫۵۲۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0890-5436
ISSN
1532-4249
e-ISSN
1987 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Biotechnology یک مجله بین‌المللی با داوری است که بر روی پیشرفت‌ها و کاربردهای ژنتیک مدرن، آنزیمی، متابولیک و فرآیندهای بیوشیمیایی مبتنی بر سیستم‌ها در مواد غذایی و سیستم‌های بیولوژیکی مرتبط با غذا تمرکز دارد. هدف کمک به تولید و بهبود مواد غذایی، مواد غذایی، و غذاهای کاربردی در مرحله فرآوری و فراتر از تولید کشاورزی است. سایر زمینه‌های مورد علاقه عبارتند از: پردازش متابولیک میکروبی و تخمیری برای بهبود غذاها، میکروبیوم‌های غذا برای سلامتی، پایه متابولیکی مواد غذایی با مزایای سلامتی، رویکردهای مولکولی و متابولیکی به غذاهای کاربردی، و فرآیندهای بیوشیمیایی برای اصلاح ضایعات مواد غذایی. علاوه بر این، مقالاتی با موضوعات رویکردهای مولکولی، متابولیک و بیوشیمیایی مدرن برای بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی نیز منتشر شده است. محققان در کشاورزی، علوم غذایی و تغذیه، از جمله مشاوران غذا و بیوتکنولوژی در سراسر جهان از تحقیقات منتشر شده در Food Biotechnology بهره مند خواهند شد. تحقیقات و بررسی های منتشر شده را می توان برای برنامه های آموزشی و تحقیقاتی بیشتر مورد استفاده قرار داد و همچنین ممکن است برای چالش های فرآوری کیفیت و ارزش افزوده مواد غذایی که به طور مداوم بر اساس تحقیقات انجام شده و منتشر شده در مجله در حال توسعه و گسترش هستند، استفاده شود. خط‌مشی بررسی همتایان: همه دست‌نوشته‌های ارسال‌شده در معرض ارزیابی اولیه توسط ویراستار قرار می‌گیرند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می‌شوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید