تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Chemistry



Food Chemistry

انگلستان
کشور
۷٫۵۱۴
Impact Factor
۷٫۵۱۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0308-8146
ISSN
1873-7072
e-ISSN
1976 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Chemistry دارای سه مجله همراه با دسترسی آزاد است: Food Chemistry: X، Food Chemistry: Molecular Sciences و Food Chemistry Advances.
اهداف و دامنه شیمی مواد غذایی به صورت سالانه ارزیابی و اصلاح می شود تا تحولات در این زمینه را منعکس کند. این بدان معنی است که موضوعات تحقیقاتی که قبلاً در محدوده قلمداد می شدند، اکنون ممکن است خارج از محدوده مجله قرار گیرند زیرا درک علمی و فنی ما از زمینه ها تکامل می یابد و موضوعات کمتر بدیع، اصلی یا مرتبط با شیمی مواد غذایی می شوند.

Food Chemistry مقالاتی را منتشر می کند که به پیشرفت شیمی و بیوشیمی غذاها یا روش ها/رویکرد تحلیلی مورد استفاده می پردازد. تمام مقالات باید بر تازگی تحقیق انجام شده تمرکز کنند.

تحقیقاتی که نظریه و عمل علوم مولکولی غذاها یا درمان/پیشگیری از بیماری‌های انسانی را پیش می‌برد، برای گنجاندن در شیمی مواد غذایی در نظر گرفته نمی‌شود.
موضوعات مطرح شده در شیمی مواد غذایی عبارتند از:
- شیمی مربوط به اجزای اصلی و فرعی غذا، جنبه های تغذیه ای، فیزیولوژیکی، حسی، طعم و میکروبیولوژیکی آنها.
- ترکیبات زیست فعال غذاها، از جمله آنتی اکسیدان ها، فیتوکمیکال ها و مواد گیاهی. داده ها باید با بحث کافی همراه باشد تا ارتباط آنها با مواد غذایی و/یا مواد شیمیایی غذا نشان داده شود.
- ترکیب شیمیایی و بیوشیمیایی و تغییرات ساختاری در مولکول ها ناشی از پردازش، توزیع و شرایط داخلی.
- اثرات فرآوری بر ترکیب، کیفیت و ایمنی غذاها، سایر مواد زیستی، محصولات جانبی و ضایعات فرآوری.
- شیمی افزودنی های غذایی، آلاینده ها و سایر مواد شیمیایی کشاورزی، همراه با متابولیسم، سم شناسی و سرنوشت غذایی آنها.
مقالات تحلیلی مربوط به جنبه های میکروبیولوژیکی، حسی، تغذیه ای، فیزیولوژیکی، اصالت و منشاء غذا. مقالات باید در درجه اول مربوط به روش های جدید یا جدید (به ویژه ابزاری یا سریع) باشند، مشروط بر اینکه اعتبار سنجی کافی شامل داده های کافی از نمونه های واقعی برای نشان دادن استحکام توصیف شود. مقالاتی که با پیشرفت های قابل توجه در روش های موجود، یا داده های به کارگیری روش های موجود در غذاهای جدید، یا کالاهای تولید شده در مناطق جغرافیایی گزارش نشده سروکار دارند، نیز در نظر گرفته خواهند شد.
برای مقالات تحلیلی، به‌ویژه آنهایی که به توسعه و اعتبارسنجی روش‌ها اختصاص دارند، نویسندگان تشویق می‌شوند از دستورالعمل‌های شناخته شده بین‌المللی، مانند EURACHEM - برای ترکیبات شیمیایی (https://www.eurachem.org/index.php/publications/guides/) پیروی کنند. mv) یا FDA - برای داده های میکروبیولوژیکی (https://www.fda.gov/downloads/ScienceResearch/FieldScience/UCM298730.pdf) و روش های آماری مناسب باید اعمال شود. توجه ویژه باید به خطی بودن، انتخاب پذیری، تعیین LOD/LOQ، تکرارپذیری و تکرارپذیری آنالیز شود. نویسندگان همچنین باید به صحت توجه کنند و در صورت امکان (روش های کمی)، عدم قطعیت اندازه گیری را تعیین کنند. به طور کلی، نمونه های واقعی باید با استفاده از روش های پیشرفته و جدید توسعه یافته برای اهداف اعتبار سنجی تجزیه و تحلیل شوند.
- روش هایی برای تعیین اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی به ویژه مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال غیر مغذی (با فواید سلامتی احتمالی) در نظر گرفته می شود.
- نتایج مطالعات بین مقایسه ای روش و توسعه مواد مرجع غذایی برای استفاده در سنجش اجزای غذا.
- روش های مربوط به اشکال شیمیایی در غذا، فراهمی زیستی مواد مغذی و وضعیت تغذیه ای؛
- احراز هویت عمومی و مبدا [به عنوان مثال. برچسب‌گذاری کشور مبدأ (COOL)، نام‌گذاری حفاظت‌شده مبدا (PDO)، نشان‌های جغرافیایی حفاظت‌شده (PGI)، گواهی خصوصیات خاص (CSC)] تعیین مواد غذایی (هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر تولیدی شامل جایگزینی کالا، و تأیید ارگانیک، بیولوژیکی و برچسب‌گذاری زیست‌محیطی) با استفاده از نشانگرهای شیمیایی، ارائه داده‌های کافی از نمونه‌های معتبر باید گنجانده شود تا از معنی‌دار بودن تفاسیر اطمینان حاصل شود.
شیمی مواد غذایی مقالاتی را که بر جنبه‌های صرفاً بالینی یا مهندسی تمرکز می‌کنند بدون هیچ گونه مشارکتی در شیمی در نظر نخواهد گرفت. داروهای گیاهی دارویی یا غیر غذایی؛ داروهای سنتی یا عامیانه؛ یا داده های بررسی / نظارت
مقالات مربوط به کاربرد درمانی ترکیبات/ایزوله های غذایی برای درمان، درمان یا پیشگیری از بیماری های انسانی برای گنجاندن در شیمی مواد غذایی در نظر گرفته نمی شوند.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید