تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Control



Food Control

هلند
کشور
۵٫۵۴۸
Impact Factor
۵٫۴۹۸
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0956-7135
ISSN
1873-7129
e-ISSN
1990 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Control یک مجله بین المللی است که اطلاعات ضروری را برای کسانی که درگیر ایمنی مواد غذایی و کنترل فرآیند هستند فراهم می کند. کنترل مواد غذایی حوزه های زیر را که به کنترل فرآیند غذا یا ایمنی مواد غذایی انسان مربوط می شود را پوشش می دهد: • ایمنی میکروبی مواد غذایی و سیستم های ضد میکروبی • مایکوتوکسین ها • تجزیه و تحلیل خطر، HACCP و اهداف ایمنی مواد غذایی • ارزیابی خطر، از جمله خطرات میکروبی و شیمیایی • تضمین کیفیت. • شیوه های تولید خوب • طراحی و کنترل سیستم های فرآیند مواد غذایی • فن آوری بسته بندی مواد غذایی و مواد در تماس با مواد غذایی • روش های سریع تجزیه و تحلیل و تشخیص، از جمله فن آوری حسگر • قوانین عمل، قوانین و هماهنگی بین المللی • مسائل مصرف کننده • آموزش، آموزش و تحقیق نیاز دارد. دامنه کنترل غذا جامع است و شامل مقالات تحقیقاتی اصلی، بررسی های معتبر، ارتباطات کوتاه، مقالات نظری است که در مورد پیشرفت های جدید در کنترل مواد غذایی گزارش می دهند، و مقالات موقعیت. کار شرح داده شده باید در رویکرد یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت نتایج چه برای جامعه علمی و چه برای صنایع غذایی نیز باید مشخص شود. مشارکت هایی که این شرایط را برآورده نکنند برای بررسی و انتشار در نظر گرفته نمی شوند. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می‌کنیم، مانند فایل‌های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف‌های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید