نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Control
هلند | کشور |
۵٫۵۴۸ | Impact Factor |
۵٫۴۹۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0956-7135 | ISSN |
1873-7129 | e-ISSN |
1990 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Control یک مجله بین المللی است که اطلاعات ضروری را برای کسانی که درگیر ایمنی مواد غذایی و کنترل فرآیند هستند فراهم می کند. کنترل مواد غذایی حوزه های زیر را که به کنترل فرآیند غذا یا ایمنی مواد غذایی انسان مربوط می شود را پوشش می دهد: • ایمنی میکروبی مواد غذایی و سیستم های ضد میکروبی • مایکوتوکسین ها • تجزیه و تحلیل خطر، HACCP و اهداف ایمنی مواد غذایی • ارزیابی خطر، از جمله خطرات میکروبی و شیمیایی • تضمین کیفیت. • شیوه های تولید خوب • طراحی و کنترل سیستم های فرآیند مواد غذایی • فن آوری بسته بندی مواد غذایی و مواد در تماس با مواد غذایی • روش های سریع تجزیه و تحلیل و تشخیص، از جمله فن آوری حسگر • قوانین عمل، قوانین و هماهنگی بین المللی • مسائل مصرف کننده • آموزش، آموزش و تحقیق نیاز دارد. دامنه کنترل غذا جامع است و شامل مقالات تحقیقاتی اصلی، بررسی های معتبر، ارتباطات کوتاه، مقالات نظری است که در مورد پیشرفت های جدید در کنترل مواد غذایی گزارش می دهند، و مقالات موقعیت. کار شرح داده شده باید در رویکرد یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت نتایج چه برای جامعه علمی و چه برای صنایع غذایی نیز باید مشخص شود. مشارکت هایی که این شرایط را برآورده نکنند برای بررسی و انتشار در نظر گرفته نمی شوند. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه میکنیم، مانند فایلهای PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیفهای ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید