| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Culture & Society
| انگلستان | کشور |
| ۱٫۱۳ | Impact Factor |
| ۱٫۴۸ | پنج ساله Impact Factor |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
| 1552-8014 | ISSN |
| 1751-7443 | e-ISSN |
| 2008 تا کنون | مدت فعالیت |
| Taylor & Francis | ناشر |
| www.tandfonline.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food, Culture & Society ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food, Culture and Society: An International Journal of Multidisciplinary Research یک نشریه بین المللی است که به بررسی همتایان می پردازد که به بررسی روابط پیچیده بین غذا، فرهنگ و جامعه از رشته های متعدد در علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم و همچنین در دنیای غذا فراتر از آکادمی بالاترین استانداردهای تحقیقاتی و تحقیقاتی را در تمام جنبه های مطالعات مواد غذایی ارائه می کند و بحث های شدید را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات تشویق می کند: • دیدگاه های بین فرهنگی در مورد رفتارهای غذایی • جنسیت و سیستم غذایی • دستور العمل ها، کتاب های آشپزی، و منو به عنوان متون • دیدگاه های فلسفی و مذهبی در مورد غذا و بدن • ساخت اجتماعی اعمال، باورها و سنت های آشپزی • سیاست وعده غذایی خانوادگی • انتقال رژیم غذایی • عوامل روانی، فرهنگی و اجتماعی تعیین کننده طعم • مسائل روش شناختی در غذا مطالعات • سوء تغذیه، گرسنگی، و امنیت غذایی • تجزیه و تحلیل زنجیره کالا و مواد غذایی • غذا در داستان، فیلم و هنر • تاریخچه مقایسه ای غذا • ابعاد اجتماعی و فرهنگی فناوری های غذایی • اقتصاد سیاسی سیستم غذایی جهانی • آموزش و پرورش مطالعات مواد غذایی مجله همچنین نقدهای اصلی کتابهای مرتبط و بخش ویژهای را درباره دیدگاههای تدریس منتشر میکند. خط مشی بررسی همتایان تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. هنگامی که مقاله شما از نظر مناسب بودن توسط ویراستار ارزیابی شد، سپس توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس مورد بازبینی دوسویه کور قرار می گیرد. رسانههای اجتماعی برای دریافت بهروزرسانیها در مورد اخبار غذا، فرهنگ و جامعه، تماسها برای مقالات، تبلیغات محتوا و موارد دیگر، مجله را در رسانههای اجتماعی دنبال کنید: Twitter: @FCSJournal Instagram: @fcsjournal Facebook: /FCSJournal نویسندگان میتوانند انتخاب کنند که با دسترسی آزاد طلایی را منتشر کنند. در این مجله برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.