نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Culture & Society
انگلستان | کشور |
۱٫۱۳ | Impact Factor |
۱٫۴۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1552-8014 | ISSN |
1751-7443 | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food, Culture and Society: An International Journal of Multidisciplinary Research یک نشریه بین المللی است که به بررسی همتایان می پردازد که به بررسی روابط پیچیده بین غذا، فرهنگ و جامعه از رشته های متعدد در علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم و همچنین در دنیای غذا فراتر از آکادمی بالاترین استانداردهای تحقیقاتی و تحقیقاتی را در تمام جنبه های مطالعات مواد غذایی ارائه می کند و بحث های شدید را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات تشویق می کند: • دیدگاه های بین فرهنگی در مورد رفتارهای غذایی • جنسیت و سیستم غذایی • دستور العمل ها، کتاب های آشپزی، و منو به عنوان متون • دیدگاه های فلسفی و مذهبی در مورد غذا و بدن • ساخت اجتماعی اعمال، باورها و سنت های آشپزی • سیاست وعده غذایی خانوادگی • انتقال رژیم غذایی • عوامل روانی، فرهنگی و اجتماعی تعیین کننده طعم • مسائل روش شناختی در غذا مطالعات • سوء تغذیه، گرسنگی، و امنیت غذایی • تجزیه و تحلیل زنجیره کالا و مواد غذایی • غذا در داستان، فیلم و هنر • تاریخچه مقایسه ای غذا • ابعاد اجتماعی و فرهنگی فناوری های غذایی • اقتصاد سیاسی سیستم غذایی جهانی • آموزش و پرورش مطالعات مواد غذایی مجله همچنین نقدهای اصلی کتابهای مرتبط و بخش ویژهای را درباره دیدگاههای تدریس منتشر میکند. خط مشی بررسی همتایان تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. هنگامی که مقاله شما از نظر مناسب بودن توسط ویراستار ارزیابی شد، سپس توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس مورد بازبینی دوسویه کور قرار می گیرد. رسانههای اجتماعی برای دریافت بهروزرسانیها در مورد اخبار غذا، فرهنگ و جامعه، تماسها برای مقالات، تبلیغات محتوا و موارد دیگر، مجله را در رسانههای اجتماعی دنبال کنید: Twitter: @FCSJournal Instagram: @fcsjournal Facebook: /FCSJournal نویسندگان میتوانند انتخاب کنند که با دسترسی آزاد طلایی را منتشر کنند. در این مجله برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.