تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Culture & Society



Food Culture & Society

انگلستان
کشور
۱٫۱۳
Impact Factor
۱٫۴۸
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1552-8014
ISSN
1751-7443
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SSCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Social And Behavioral Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food, Culture and Society: An International Journal of Multidisciplinary Research یک نشریه بین المللی است که به بررسی همتایان می پردازد که به بررسی روابط پیچیده بین غذا، فرهنگ و جامعه از رشته های متعدد در علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم و همچنین در دنیای غذا فراتر از آکادمی بالاترین استانداردهای تحقیقاتی و تحقیقاتی را در تمام جنبه های مطالعات مواد غذایی ارائه می کند و بحث های شدید را در مورد طیف گسترده ای از موضوعات تشویق می کند: • دیدگاه های بین فرهنگی در مورد رفتارهای غذایی • جنسیت و سیستم غذایی • دستور العمل ها، کتاب های آشپزی، و منو به عنوان متون • دیدگاه های فلسفی و مذهبی در مورد غذا و بدن • ساخت اجتماعی اعمال، باورها و سنت های آشپزی • سیاست وعده غذایی خانوادگی • انتقال رژیم غذایی • عوامل روانی، فرهنگی و اجتماعی تعیین کننده طعم • مسائل روش شناختی در غذا مطالعات • سوء تغذیه، گرسنگی، و امنیت غذایی • تجزیه و تحلیل زنجیره کالا و مواد غذایی • غذا در داستان، فیلم و هنر • تاریخچه مقایسه ای غذا • ابعاد اجتماعی و فرهنگی فناوری های غذایی • اقتصاد سیاسی سیستم غذایی جهانی • آموزش و پرورش مطالعات مواد غذایی مجله همچنین نقدهای اصلی کتاب‌های مرتبط و بخش ویژه‌ای را درباره دیدگاه‌های تدریس منتشر می‌کند. خط مشی بررسی همتایان تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. هنگامی که مقاله شما از نظر مناسب بودن توسط ویراستار ارزیابی شد، سپس توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس مورد بازبینی دوسویه کور قرار می گیرد. رسانه‌های اجتماعی برای دریافت به‌روزرسانی‌ها در مورد اخبار غذا، فرهنگ و جامعه، تماس‌ها برای مقالات، تبلیغات محتوا و موارد دیگر، مجله را در رسانه‌های اجتماعی دنبال کنید: Twitter: @FCSJournal Instagram: @fcsjournal Facebook: /FCSJournal    نویسندگان می‌توانند انتخاب کنند که با دسترسی آزاد طلایی را منتشر کنند. در این مجله برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید