نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Food Engineering Reviews
آمریکا | کشور |
۵٫۷۵۸ | Impact Factor |
۶٫۸۱۳ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1866-7910 | ISSN |
1866-7929 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Engineering Reviews ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Engineering Review مقالاتی را منتشر می کند که تمام جنبه های مهندسی تحقیقات علمی مواد غذایی امروزی را در بر می گیرد. این مجله بر موضوعات مهندسی مواد غذایی کلاسیک و مدرن تمرکز دارد و عوامل ضروری مانند سلامت، تغذیه و جنبه های زیست محیطی پردازش مواد غذایی را بررسی می کند. روندهایی که این رشته را در طول زمان، از آزمایشگاه تا اجرای صنعتی، هدایت می کند، شناسایی و مورد بحث قرار می گیرد. دامنه موضوعات مورد بحث گسترده است، از جمله پدیده های حمل و نقل در پردازش مواد غذایی. مهندسی فرآیند مواد غذایی؛ خواص فیزیکی غذاها؛ نانو علم و مهندسی نانو مواد غذایی; طراحی تجهیزات مواد غذایی؛ طراحی کارخانه مواد غذایی; مدل سازی فرآیندهای غذایی؛ سینتیک غیر فعال میکروبی؛ فن آوری های نگهداری؛ جنبه های مهندسی بسته بندی مواد غذایی؛ ماندگاری، نگهداری و توزیع مواد غذایی؛ ابزار دقیق، کنترل و اتوماسیون در فرآوری مواد غذایی؛ مهندسی مواد غذایی، بهداشت و تغذیه؛ ملاحظات انرژی و اقتصادی در مهندسی مواد غذایی؛ پایداری؛ و آموزش مهندسی مواد غذایی. پدیده های حمل و نقل در فرآوری مواد غذایی مهندسی فرآیندهای غذایی خواص فیزیکی مواد غذایی علوم نانو و مهندسی نانو مواد غذایی طراحی تجهیزات مواد غذایی طراحی کارخانه مواد غذایی مدل سازی فرآیندهای غذا. مهندسی، بهداشت و تغذیه ملاحظات انرژی و اقتصادی در مهندسی مواد غذایی آموزش مهندسی مواد غذایی