تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Engineering Reviews



Food Engineering Reviews

آمریکا
کشور
۵٫۷۵۸
Impact Factor
۶٫۸۱۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1866-7910
ISSN
1866-7929
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Food Engineering Review مقالاتی را منتشر می کند که تمام جنبه های مهندسی تحقیقات علمی مواد غذایی امروزی را در بر می گیرد. این مجله بر موضوعات مهندسی مواد غذایی کلاسیک و مدرن تمرکز دارد و عوامل ضروری مانند سلامت، تغذیه و جنبه های زیست محیطی پردازش مواد غذایی را بررسی می کند. روندهایی که این رشته را در طول زمان، از آزمایشگاه تا اجرای صنعتی، هدایت می کند، شناسایی و مورد بحث قرار می گیرد. دامنه موضوعات مورد بحث گسترده است، از جمله پدیده های حمل و نقل در پردازش مواد غذایی. مهندسی فرآیند مواد غذایی؛ خواص فیزیکی غذاها؛ نانو علم و مهندسی نانو مواد غذایی; طراحی تجهیزات مواد غذایی؛ طراحی کارخانه مواد غذایی; مدل سازی فرآیندهای غذایی؛ سینتیک غیر فعال میکروبی؛ فن آوری های نگهداری؛ جنبه های مهندسی بسته بندی مواد غذایی؛ ماندگاری، نگهداری و توزیع مواد غذایی؛ ابزار دقیق، کنترل و اتوماسیون در فرآوری مواد غذایی؛ مهندسی مواد غذایی، بهداشت و تغذیه؛ ملاحظات انرژی و اقتصادی در مهندسی مواد غذایی؛ پایداری؛ و آموزش مهندسی مواد غذایی. پدیده های حمل و نقل در فرآوری مواد غذایی مهندسی فرآیندهای غذایی خواص فیزیکی مواد غذایی علوم نانو و مهندسی نانو مواد غذایی طراحی تجهیزات مواد غذایی طراحی کارخانه مواد غذایی مدل سازی فرآیندهای غذا. مهندسی، بهداشت و تغذیه ملاحظات انرژی و اقتصادی در مهندسی مواد غذایی آموزش مهندسی مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید