نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Hydrocolloids
هلند | کشور |
۹٫۱۴۷ | Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0268-005X | ISSN |
1873-7137 | e-ISSN |
1986 و 1995 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Hydrocolloids یک مجله همراه با دسترسی آزاد به نام Food Hydrocolloids for Health دارد که به هیدروکلوئیدهای مورد استفاده در سلامت و تغذیه انسان اختصاص دارد.
Food Hydrocolloids تحقیقات بدیع و مبتکرانه ای را در رابطه با خصوصیات، خواص عملکردی و کاربردهای مواد هیدروکلوئیدی در محصولات غذایی منتشر می کند. هیدروکلوئیدها به عنوان پلی ساکاریدها و پروتئین هایی با اهمیت تجاری تعریف می شوند که برای کنترل پایداری و خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی به محصولات غذایی اضافه می شوند. تمرکز اصلی تحقیق باید بر روی خود ماده هیدروکلوئیدی باشد و نسخه خطی باید شامل بحث اساسی در مورد یافته های تحقیق و اهمیت آنها باشد. دست نوشته هایی که به سادگی داده ها را بدون ارائه تفسیر دقیق از نتایج گزارش می کنند، بعید است برای چاپ در مجله پذیرفته شوند.
زمینه های اصلی مورد علاقه عبارتند از:
مشخصات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی
خواص رئولوژیکی شامل ویسکوزیته، خواص ویسکوالاستیک و رفتار ژل شدن
ریزساختار
بافت و خواص ارگانولپتیک
خواص سطحی شامل تثبیت پراکندگی ها، امولسیون ها و فوم ها
فعل و انفعالات در سیستم های هیدروکلوئیدی مخلوط از جمله رفتار فاز، کمپلکس، کونژوگاسیون
خواص تشکیل فیلم با کاربرد روی فیلم های خوراکی، پوشش ها و بسته بندی فعال
کپسوله سازی و آزادسازی کنترل شده ترکیبات فعال
اصلاح عملکرد هیدروکلوئید از طریق فرآیندهای شیمیایی، بیوشیمیایی و فیزیکی
هیدروکلوئیدها از منابع غیر سنتی با پتانسیل تجاری در غذاها
جنبه های بهداشتی، به ویژه نقش هیدروکلوئیدها به عنوان فیبر غذایی
این مجله همچنین مقالات مروری را منتشر می کند که یک مرور کلی از آخرین پیشرفت ها در موضوعات مورد علاقه خاص محققان در این زمینه فعالیت ارائه می دهد.