تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Hydrocolloids



Food Hydrocolloids

هلند
کشور
۹٫۱۴۷
Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0268-005X
ISSN
1873-7137
e-ISSN
1986 و 1995 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Hydrocolloids یک مجله همراه با دسترسی آزاد به نام Food Hydrocolloids for Health دارد که به هیدروکلوئیدهای مورد استفاده در سلامت و تغذیه انسان اختصاص دارد.
Food Hydrocolloids تحقیقات بدیع و مبتکرانه ای را در رابطه با خصوصیات، خواص عملکردی و کاربردهای مواد هیدروکلوئیدی در محصولات غذایی منتشر می کند. هیدروکلوئیدها به عنوان پلی ساکاریدها و پروتئین هایی با اهمیت تجاری تعریف می شوند که برای کنترل پایداری و خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی به محصولات غذایی اضافه می شوند. تمرکز اصلی تحقیق باید بر روی خود ماده هیدروکلوئیدی باشد و نسخه خطی باید شامل بحث اساسی در مورد یافته های تحقیق و اهمیت آنها باشد. دست نوشته هایی که به سادگی داده ها را بدون ارائه تفسیر دقیق از نتایج گزارش می کنند، بعید است برای چاپ در مجله پذیرفته شوند.
زمینه های اصلی مورد علاقه عبارتند از:

مشخصات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی
خواص رئولوژیکی شامل ویسکوزیته، خواص ویسکوالاستیک و رفتار ژل شدن
ریزساختار
بافت و خواص ارگانولپتیک
خواص سطحی شامل تثبیت پراکندگی ها، امولسیون ها و فوم ها
فعل و انفعالات در سیستم های هیدروکلوئیدی مخلوط از جمله رفتار فاز، کمپلکس، کونژوگاسیون
خواص تشکیل فیلم با کاربرد روی فیلم های خوراکی، پوشش ها و بسته بندی فعال
کپسوله سازی و آزادسازی کنترل شده ترکیبات فعال
اصلاح عملکرد هیدروکلوئید از طریق فرآیندهای شیمیایی، بیوشیمیایی و فیزیکی
هیدروکلوئیدها از منابع غیر سنتی با پتانسیل تجاری در غذاها
جنبه های بهداشتی، به ویژه نقش هیدروکلوئیدها به عنوان فیبر غذایی

این مجله همچنین مقالات مروری را منتشر می کند که یک مرور کلی از آخرین پیشرفت ها در موضوعات مورد علاقه خاص محققان در این زمینه فعالیت ارائه می دهد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید