| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Manufacture
| انگلستان | کشور |
| 0015-6477 | ISSN |
| 1973 تا 1974 و 1979 و 2009 تا 2019 | مدت فعالیت |
| William Reed Publishing | ناشر |
| www.foodmanufacture.co.uk | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Manufacture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Manufacture از طریق رویدادها، وب سایت، رسانه های اجتماعی و عنوان چاپ ماهانه خود، محتوای متنوعی را برای خوانندگان ارائه می دهد.
اما هر تغییری که رخ میدهد نتیجه مستقیم عزم ما برای انجام کاری است که همیشه انجام میدهیم، هنوز هم بهتر است - برای کمک به همه در صنعت غذا و نوشیدنی با اخبار و اطلاعات حیاتی که نیاز دارند ارتباط برقرار کنند. از معرفی محصول گرفته تا پروفایل های شرکت. از مسائل مربوط به تولید تا روند خرده فروشی. از فرصت های بازار گرفته تا فرصت های شغلی.