تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Food Manufacture


انگلستان
کشور
0015-6477
ISSN
1973 تا 1974 و 1979 و 2009 تا 2019
مدت فعالیت
William Reed Publishing
ناشر
www.foodmanufacture.co.uk
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Manufacture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Food Manufacture از طریق رویدادها، وب سایت، رسانه های اجتماعی و عنوان چاپ ماهانه خود، محتوای متنوعی را برای خوانندگان ارائه می دهد.

اما هر تغییری که رخ می‌دهد نتیجه مستقیم عزم ما برای انجام کاری است که همیشه انجام می‌دهیم، هنوز هم بهتر است - برای کمک به همه در صنعت غذا و نوشیدنی با اخبار و اطلاعات حیاتی که نیاز دارند ارتباط برقرار کنند. از معرفی محصول گرفته تا پروفایل های شرکت. از مسائل مربوط به تولید تا روند خرده فروشی. از فرصت های بازار گرفته تا فرصت های شغلی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید