نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Food Manufacture
انگلستان | کشور |
0015-6477 | ISSN |
1973 تا 1974 و 1979 و 2009 تا 2019 | مدت فعالیت |
William Reed Publishing | ناشر |
www.foodmanufacture.co.uk | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Manufacture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Manufacture از طریق رویدادها، وب سایت، رسانه های اجتماعی و عنوان چاپ ماهانه خود، محتوای متنوعی را برای خوانندگان ارائه می دهد.
اما هر تغییری که رخ میدهد نتیجه مستقیم عزم ما برای انجام کاری است که همیشه انجام میدهیم، هنوز هم بهتر است - برای کمک به همه در صنعت غذا و نوشیدنی با اخبار و اطلاعات حیاتی که نیاز دارند ارتباط برقرار کنند. از معرفی محصول گرفته تا پروفایل های شرکت. از مسائل مربوط به تولید تا روند خرده فروشی. از فرصت های بازار گرفته تا فرصت های شغلی.