نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Microbiology
آمریکا | کشور |
۵٫۵۱۶ | Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0740-0020 | ISSN |
1095-9998 | e-ISSN |
1984 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Microbiology مقالات تحقیقاتی اصلی، ارتباطات تحقیقاتی کوتاه و مقالات مروری را منتشر می کند که با تمام جنبه های میکروبیولوژی غذاها سروکار دارند. هدف ویراستاران انتشار نسخههای خطی با بالاترین کیفیت است که هم مرتبط و هم در زمینه وسیع تحت پوشش مجله قابل اجرا باشد. مطالعات باید جدید باشند و ارتباط واضحی با میکروبیولوژی غذاها یا محیط های تولید غذا داشته باشند. جنبه های میکروبیولوژیکی تمام مراحل تولید غذا، از قبل تا پس از برداشت و در سراسر پردازش و آماده سازی، مورد توجه است. مطالعات باید مورد علاقه جامعه بین المللی میکروبیولوژیست های مواد غذایی باشد. ویراستاران تمام تلاش خود را می کنند تا از بررسی سریع و منصفانه اطمینان حاصل کنند که منجر به انتشار به موقع نسخه های خطی پذیرفته شده می شود.
مقالات مرتبط با موضوعات زیر مورد بررسی قرار خواهند گرفت:
• تاکسونومی، فیزیولوژی، ژنتیک، بیوشیمی و رفتار میکروارگانیسم هایی که یا برای تهیه غذا استفاده می شوند یا مشکلات ایمنی یا کیفیت را نشان می دهند.
• اثرات نگهدارنده ها، از جمله محافظ های زیستی، فرآیندها و سیستم های بسته بندی بر میکروبیولوژی مواد غذایی
• روش های تشخیص، شناسایی و شمارش میکروارگانیسم های مواد غذایی یا سموم میکروبی
• میکروبیولوژی تخمیرهای مواد غذایی
• میکروبیولوژی پیش بینی و کاربردها در غذاها
• جوامع میکروبی و بوم شناسی غذاها، تولید مواد غذایی و محیط های پردازش مواد غذایی
• جنبه های میکروبیولوژیکی ایمنی مواد غذایی
• جنبه های میکروبیولوژیکی کیفیت عمومی و حسی مواد غذایی و فساد
مقالات با تمرکز بر حوزه های زیر در نظر گرفته نمی شوند:
• بیوتکنولوژی یا فناوری مواد غذایی، از جمله توسعه فرآیند یا محصول، بهینه سازی و فرمولاسیون
• توسعه سویه های میکروبی جدید برای تخمیر، تولید مواد تشکیل دهنده یا کاربردهای پروبیوتیک
• مطالعات مربوط به ادعاهای سلامت
• بررسی میکروارگانیسمها در غذاها، مگر اینکه بررسیها مبتنی بر فرضیههای پژوهشی باشند
• توسعه حسگرهای زیستی یا سایر روشهای تحلیلی، مگر اینکه کارایی آن در غذاها یا محیطهای غذایی ارزیابی شود.