تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Microbiology



Food Microbiology

آمریکا
کشور
۵٫۵۱۶
Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0740-0020
ISSN
1095-9998
e-ISSN
1984 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Microbiology مقالات تحقیقاتی اصلی، ارتباطات تحقیقاتی کوتاه و مقالات مروری را منتشر می کند که با تمام جنبه های میکروبیولوژی غذاها سروکار دارند. هدف ویراستاران انتشار نسخه‌های خطی با بالاترین کیفیت است که هم مرتبط و هم در زمینه وسیع تحت پوشش مجله قابل اجرا باشد. مطالعات باید جدید باشند و ارتباط واضحی با میکروبیولوژی غذاها یا محیط های تولید غذا داشته باشند. جنبه های میکروبیولوژیکی تمام مراحل تولید غذا، از قبل تا پس از برداشت و در سراسر پردازش و آماده سازی، مورد توجه است. مطالعات باید مورد علاقه جامعه بین المللی میکروبیولوژیست های مواد غذایی باشد. ویراستاران تمام تلاش خود را می کنند تا از بررسی سریع و منصفانه اطمینان حاصل کنند که منجر به انتشار به موقع نسخه های خطی پذیرفته شده می شود.
مقالات مرتبط با موضوعات زیر مورد بررسی قرار خواهند گرفت:
• تاکسونومی، فیزیولوژی، ژنتیک، بیوشیمی و رفتار میکروارگانیسم هایی که یا برای تهیه غذا استفاده می شوند یا مشکلات ایمنی یا کیفیت را نشان می دهند.
• اثرات نگهدارنده ها، از جمله محافظ های زیستی، فرآیندها و سیستم های بسته بندی بر میکروبیولوژی مواد غذایی
• روش های تشخیص، شناسایی و شمارش میکروارگانیسم های مواد غذایی یا سموم میکروبی
• میکروبیولوژی تخمیرهای مواد غذایی
• میکروبیولوژی پیش بینی و کاربردها در غذاها
• جوامع میکروبی و بوم شناسی غذاها، تولید مواد غذایی و محیط های پردازش مواد غذایی
• جنبه های میکروبیولوژیکی ایمنی مواد غذایی
• جنبه های میکروبیولوژیکی کیفیت عمومی و حسی مواد غذایی و فساد
مقالات با تمرکز بر حوزه های زیر در نظر گرفته نمی شوند:
• بیوتکنولوژی یا فناوری مواد غذایی، از جمله توسعه فرآیند یا محصول، بهینه سازی و فرمولاسیون
• توسعه سویه های میکروبی جدید برای تخمیر، تولید مواد تشکیل دهنده یا کاربردهای پروبیوتیک
• مطالعات مربوط به ادعاهای سلامت
• بررسی میکروارگانیسم‌ها در غذاها، مگر اینکه بررسی‌ها مبتنی بر فرضیه‌های پژوهشی باشند
• توسعه حسگرهای زیستی یا سایر روش‌های تحلیلی، مگر اینکه کارایی آن در غذاها یا محیط‌های غذایی ارزیابی شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید