تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Packaging And Shelf Life



Food Packaging And Shelf Life

هلند
کشور
۶٫۴۲۹
Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2214-2894
ISSN
2214-2894
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بسته بندی مواد غذایی نقشی حیاتی در حفظ مواد غذایی در سراسر زنجیره توزیع ایفا می کند. بدون بسته بندی، پردازش مواد غذایی می تواند به خطر بیفتد زیرا در اثر تماس مستقیم با آلاینده های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آلوده می شود. در سال‌های اخیر، توسعه بسته‌بندی مواد غذایی جدید (اتمسفر اصلاح‌شده و بسته‌بندی فعال) نه تنها ماندگاری غذاها را افزایش داده است، بلکه ایمنی و کیفیت آن‌ها را نیز افزایش داده است - بنابراین راحتی را برای مصرف‌کنندگان به ارمغان آورده است. ارتباط مستقیم و مرتبط با بسته بندی مواد غذایی مفهوم ماندگاری است - مدت زمانی که غذاها، نوشیدنی ها، داروهای دارویی، مواد شیمیایی و بسیاری دیگر از اقلام فاسد شدنی قبل از اینکه برای فروش، استفاده یا مصرف نامناسب تلقی شوند داده می شود. بسته بندی و ماندگاری مواد غذایی نیازهای دانشمندان، دانشمندان مواد، شیمیدانان مواد غذایی و میکروبیولوژیست ها را در زمینه بسته بندی مواد غذایی و ماندگاری برآورده می کند. این مجله عمدتاً مقالات تحقیقاتی اصلی، مقالات مروری و ارتباطات کوتاه را در زمینه های زیر منتشر می کند: • توسعه مواد بسته بندی مواد غذایی • طراحی ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی • خواص فیزیکی و شیمیایی مواد بسته بندی مواد غذایی • سیستم های بسته بندی پلیمری، شیشه، فلز و کاغذ • نانو بسته بندی • بسته بندی وکیوم، گاز، آسپتیک و استریل • سیستم های بسته بندی اتمسفر اصلاح شده • سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند و ضد میکروبی • بسته بندی خوراکی • پلاستیک های زیستی برای صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی • تست بسته بندی مواد غذایی • ویژگی های حسی غذاهای بسته بندی شده • ریزپوشانی • مهاجرت از مواد بسته بندی • فعل و انفعالات بسته بندی مواد غذایی • ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده • بازیافت مواد بسته بندی مواد غذایی • پایداری بسته بندی • پایداری میکروبی مواد غذایی در حین نگهداری، جابجایی و حمل و نقل • تغییرات حسی در طول نگهداری مواد غذایی • عوامل شیمیایی، فیزیکی و میکروبی برای عمر مفید • Simu عمر مفید دوره • ماندگاری و ایمنی مواد غذایی • تست های ماندگاری تسریع شده مقالاتی که منحصراً بر توسعه محصولات غذایی، غذاهای کاربردی، شیمی مواد غذایی، فناوری پس از برداشت، میکروبیولوژی مواد غذایی، فرآوری لبنیات تمرکز دارند توسط این مجله پوشش داده نمی شوند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید