نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Packaging And Shelf Life
هلند | کشور |
۶٫۴۲۹ | Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
2214-2894 | ISSN |
2214-2894 | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Packaging and Shelf Life ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بسته بندی مواد غذایی نقشی حیاتی در حفظ مواد غذایی در سراسر زنجیره توزیع ایفا می کند. بدون بسته بندی، پردازش مواد غذایی می تواند به خطر بیفتد زیرا در اثر تماس مستقیم با آلاینده های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آلوده می شود. در سالهای اخیر، توسعه بستهبندی مواد غذایی جدید (اتمسفر اصلاحشده و بستهبندی فعال) نه تنها ماندگاری غذاها را افزایش داده است، بلکه ایمنی و کیفیت آنها را نیز افزایش داده است - بنابراین راحتی را برای مصرفکنندگان به ارمغان آورده است. ارتباط مستقیم و مرتبط با بسته بندی مواد غذایی مفهوم ماندگاری است - مدت زمانی که غذاها، نوشیدنی ها، داروهای دارویی، مواد شیمیایی و بسیاری دیگر از اقلام فاسد شدنی قبل از اینکه برای فروش، استفاده یا مصرف نامناسب تلقی شوند داده می شود. بسته بندی و ماندگاری مواد غذایی نیازهای دانشمندان، دانشمندان مواد، شیمیدانان مواد غذایی و میکروبیولوژیست ها را در زمینه بسته بندی مواد غذایی و ماندگاری برآورده می کند. این مجله عمدتاً مقالات تحقیقاتی اصلی، مقالات مروری و ارتباطات کوتاه را در زمینه های زیر منتشر می کند: • توسعه مواد بسته بندی مواد غذایی • طراحی ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی • خواص فیزیکی و شیمیایی مواد بسته بندی مواد غذایی • سیستم های بسته بندی پلیمری، شیشه، فلز و کاغذ • نانو بسته بندی • بسته بندی وکیوم، گاز، آسپتیک و استریل • سیستم های بسته بندی اتمسفر اصلاح شده • سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند و ضد میکروبی • بسته بندی خوراکی • پلاستیک های زیستی برای صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی • تست بسته بندی مواد غذایی • ویژگی های حسی غذاهای بسته بندی شده • ریزپوشانی • مهاجرت از مواد بسته بندی • فعل و انفعالات بسته بندی مواد غذایی • ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده • بازیافت مواد بسته بندی مواد غذایی • پایداری بسته بندی • پایداری میکروبی مواد غذایی در حین نگهداری، جابجایی و حمل و نقل • تغییرات حسی در طول نگهداری مواد غذایی • عوامل شیمیایی، فیزیکی و میکروبی برای عمر مفید • Simu عمر مفید دوره • ماندگاری و ایمنی مواد غذایی • تست های ماندگاری تسریع شده مقالاتی که منحصراً بر توسعه محصولات غذایی، غذاهای کاربردی، شیمی مواد غذایی، فناوری پس از برداشت، میکروبیولوژی مواد غذایی، فرآوری لبنیات تمرکز دارند توسط این مجله پوشش داده نمی شوند.