نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Policy
انگلستان | کشور |
۴٫۵۵۲ | Impact Factor |
۶٫۱۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0306-9192 | ISSN |
1873-5657 | e-ISSN |
1975 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.sciencedirect.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Policy یک مجله چند رشتهای است که تحقیقات اصلی و شواهد جدیدی را در مورد مسائل مربوط به تدوین، اجرا و ارزیابی سیاستهای بخش غذا در اقتصادهای در حال توسعه، در حال گذار و پیشرفته منتشر میکند.
تمرکز اصلی ما بر جنبه اقتصادی و اجتماعی سیاست غذایی است و ما مطالعات تجربی را در اولویت قرار می دهیم که به بحث های بین المللی سیاست غذایی اطلاع رسانی می کند. به شرطی که مقالات سهمی روشن و صریح در بحثهای سیاست غذایی مورد علاقه بینالمللی داشته باشند، مقالاتی از هر یک از علوم اجتماعی را در نظر میگیریم. مقالاتی از رشتههای دیگر (به عنوان مثال، حقوق) تنها در صورتی مورد بررسی قرار میگیرند که سهم سیاستی کلیدی داشته باشند و به سبکی نوشته شده باشند که برای خوانندگان علوم اجتماعی قابل دسترسی باشد.
مسائل خط مشی مرتبط با مجله عبارتند از:
• تولید، تجارت، بازاریابی و مصرف مواد غذایی
• جنبه های تغذیه و سلامت سیستم های غذایی
• نیازهای غذایی، حقوق، امنیت و کمک
• ایمنی مواد غذایی و تضمین کیفیت
• نوآوری های تکنولوژیکی و نهادی که بر سیستم ها و دسترسی به مواد غذایی تأثیر می گذارد
• سیستم های غذایی و پایداری محیطی
مقالات مفهومی و روش شناختی باید به گونه ای نوشته شود که برای خوانندگان مختلف بین المللی مجله قابل دسترسی باشد. ما معمولاً مقالات مروری را منتشر نمی کنیم، اگرچه ممکن است استثنائات نادری برای بررسی های دقیق و انتقادی در مورد موضوعات موضوعی قائل شویم.