تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Quality And Preference



Food Quality And Preference

انگلستان
کشور
۵٫۵۶۵
Impact Factor
۵٫۹۰۲
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0950-3293
ISSN
1873-6343
e-ISSN
1988 تا 1991 و 1993 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.sciencedirect.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Quality and Preference مجله ای است که به تحقیقات حسی، مصرف کننده و رفتاری در محصولات غذایی و غیر غذایی اختصاص دارد. این پژوهش های اصلی، بررسی های انتقادی، و ارتباطات کوتاه در علوم حسی و مصرف کننده، و حس سنجی را منتشر می کند. علاوه بر این، مجله شماره های دعوت شده ویژه را در مورد موضوعات مهم به موقع و از کنفرانس های مربوطه منتشر می کند. اینها با هدف پر کردن شکاف بین تحقیق و کاربرد، گرد هم آوردن نویسندگان و خوانندگان در تحقیقات مصرف کننده و بازار، علوم حسی، حس سنجی و ارزیابی حسی، تغذیه و انتخاب غذا، و همچنین تحقیقات مواد غذایی، توسعه محصول و تضمین کیفیت حسی هستند. موارد ارسالی به کیفیت و اولویت غذا محدود به مقالاتی است که شامل نوعی اندازه گیری انسانی است. مقالاتی که محدود به معیارهای فیزیکی/شیمیایی یا کاربرد معمول تجزیه و تحلیل حسی، مصرف کننده یا اقتصادسنجی هستند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت مگر اینکه به طور خاص سهم علمی جدیدی در راستای پوشش مجله که در زیر ذکر شده است، داشته باشند. پوشش مجله شامل: • مطالعات حسی و انگیزشی • مطالعات انتخاب غذا در مورد عوامل فرهنگی، حسی و محیطی • تحقیقات نوآورانه مصرف کننده و بازار • تفاوت های جغرافیایی، فرهنگی و فردی در ادراک و ترجیحات • مطالعات سلامت و رفاه • مدل سازی ریاضی در رابطه با مقبولیت و کیفیت غذا • تحلیل‌های حس‌سنجی و مدل‌های پارامترهای حسی و پذیرش • روان‌شناسی و رفتار مصرف‌کننده، از جمله مطالعه احساسات • توسعه محصول مبتنی بر مصرف‌کننده • تجربه محصول و تأثیرات زمینه‌ای • مقالات روش‌شناختی در مورد مراقبت شخصی و سایر محصولات مصرف‌کننده مزایای برای نویسندگان ما همچنین بسیاری از مزایای نویسنده، مانند فایل های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر را ارائه می دهیم. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید