نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Quality And Preference
انگلستان | کشور |
۵٫۵۶۵ | Impact Factor |
۵٫۹۰۲ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0950-3293 | ISSN |
1873-6343 | e-ISSN |
1988 تا 1991 و 1993 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.sciencedirect.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Quality and Preference مجله ای است که به تحقیقات حسی، مصرف کننده و رفتاری در محصولات غذایی و غیر غذایی اختصاص دارد. این پژوهش های اصلی، بررسی های انتقادی، و ارتباطات کوتاه در علوم حسی و مصرف کننده، و حس سنجی را منتشر می کند. علاوه بر این، مجله شماره های دعوت شده ویژه را در مورد موضوعات مهم به موقع و از کنفرانس های مربوطه منتشر می کند. اینها با هدف پر کردن شکاف بین تحقیق و کاربرد، گرد هم آوردن نویسندگان و خوانندگان در تحقیقات مصرف کننده و بازار، علوم حسی، حس سنجی و ارزیابی حسی، تغذیه و انتخاب غذا، و همچنین تحقیقات مواد غذایی، توسعه محصول و تضمین کیفیت حسی هستند. موارد ارسالی به کیفیت و اولویت غذا محدود به مقالاتی است که شامل نوعی اندازه گیری انسانی است. مقالاتی که محدود به معیارهای فیزیکی/شیمیایی یا کاربرد معمول تجزیه و تحلیل حسی، مصرف کننده یا اقتصادسنجی هستند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت مگر اینکه به طور خاص سهم علمی جدیدی در راستای پوشش مجله که در زیر ذکر شده است، داشته باشند. پوشش مجله شامل: • مطالعات حسی و انگیزشی • مطالعات انتخاب غذا در مورد عوامل فرهنگی، حسی و محیطی • تحقیقات نوآورانه مصرف کننده و بازار • تفاوت های جغرافیایی، فرهنگی و فردی در ادراک و ترجیحات • مطالعات سلامت و رفاه • مدل سازی ریاضی در رابطه با مقبولیت و کیفیت غذا • تحلیلهای حسسنجی و مدلهای پارامترهای حسی و پذیرش • روانشناسی و رفتار مصرفکننده، از جمله مطالعه احساسات • توسعه محصول مبتنی بر مصرفکننده • تجربه محصول و تأثیرات زمینهای • مقالات روششناختی در مورد مراقبت شخصی و سایر محصولات مصرفکننده مزایای برای نویسندگان ما همچنین بسیاری از مزایای نویسنده، مانند فایل های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر را ارائه می دهیم. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید