نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Food Quality And Safety
انگلستان | کشور |
۳٫۱۰۲ | Impact Factor |
2399-1399 | ISSN |
2399-1402 | e-ISSN |
2017 تا کنون | مدت فعالیت |
Oxford University Press | ناشر |
academic.oup.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Quality and Safety ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
کیفیت و ایمنی غذا از اهداف اصلی بررسی در تولید مواد غذایی است. بنابراین، مسیرهای قابل اعتماد برای شناسایی، شناسایی، کمیت، مشخص کردن و نظارت بر مسائل مربوط به کیفیت و ایمنی که در مواد غذایی رخ می دهد بسیار مورد توجه است.
Food Quality and Safety یک مجله بینالمللی با دسترسی آزاد و با داوری است که بستری برای برجسته کردن علم و فناوری نوظهور و نوآورانه در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، انتشار تحقیقات بهروز در زمینههای کیفیت و ایمنی غذا، مواد غذایی فراهم میکند. تغذیه و سلامت انسان این امر برابری غذا و سلامت را ترویج می کند که در نتیجه سلامت عمومی و مبارزه با بیماری ها را ارتقا می دهد.
این مجله یک کانال ارتباطی موثر بین دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه، متخصصان بهداشت عمومی، تولیدکنندگان مواد غذایی، بازاریابان مواد غذایی، سیاستگذاران، سازمانهای دولتی و غیردولتی و سایر افراد مرتبط با ابعاد ایمنی غذا، تغذیه و سلامت عمومی است.