تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Quality And Safety


انگلستان
کشور
۳٫۱۰۲
Impact Factor
2399-1399
ISSN
2399-1402
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Oxford University Press
ناشر
academic.oup.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

کیفیت و ایمنی غذا از اهداف اصلی بررسی در تولید مواد غذایی است. بنابراین، مسیرهای قابل اعتماد برای شناسایی، شناسایی، کمیت، مشخص کردن و نظارت بر مسائل مربوط به کیفیت و ایمنی که در مواد غذایی رخ می دهد بسیار مورد توجه است.

Food Quality and Safety یک مجله بین‌المللی با دسترسی آزاد و با داوری است که بستری برای برجسته کردن علم و فناوری نوظهور و نوآورانه در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، انتشار تحقیقات به‌روز در زمینه‌های کیفیت و ایمنی غذا، مواد غذایی فراهم می‌کند. تغذیه و سلامت انسان این امر برابری غذا و سلامت را ترویج می کند که در نتیجه سلامت عمومی و مبارزه با بیماری ها را ارتقا می دهد.

این مجله یک کانال ارتباطی موثر بین دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه، متخصصان بهداشت عمومی، تولیدکنندگان مواد غذایی، بازاریابان مواد غذایی، سیاستگذاران، سازمان‌های دولتی و غیردولتی و سایر افراد مرتبط با ابعاد ایمنی غذا، تغذیه و سلامت عمومی است.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید