نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Research International
انگلستان | کشور |
۶٫۴۷۵ | Impact Factor |
۶٫۵۰۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0963-9969 | ISSN |
1873-7145 | e-ISSN |
1992 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Research International ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
ما خوشحالیم که اعلام کنیم که Food Research International از 7 مارس 2017 در MEDLINE پذیرفته شده است. Food Research International انجمنی را برای انتشار سریع تحقیقات جدید و مهم در علوم، فناوری، مهندسی و تغذیه مواد غذایی فراهم می کند. این مجله فقط مقالات مروری جدید، با کیفیت بالا و تاثیرگذاری بالا، مقالات تحقیقی اصلی و نامههایی را به سردبیران در رشتههای مختلف شامل علم و فناوری غذا منتشر میکند. این خط مشی ژورنالی است که شماره های ویژه را در مورد موضوعات موضوعی و نوظهور تحقیقات مواد غذایی یا حوزه های مرتبط با تحقیقات مواد غذایی منتشر کند. شماره های ویژه مقالات منتخب و بررسی شده از نشست های علمی، کارگاه ها، کنفرانس های علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی نیز منتشر خواهد شد.
Food Research International جانشین مجله کانادایی انستیتوی علوم و فناوری غذایی است. Food Research International با تکیه بر کیفیت و نقاط قوت سلف خود برای ایجاد یک انجمن واقعا بین المللی برای ارتباط تحقیقات در علوم غذایی ایجاد شده است.
موضوعات تحت پوشش مجله عبارتند از:
شیمی مواد غذایی
میکروبیولوژی و ایمنی مواد غذایی
میکروبیوم
سم شناسی مواد غذایی
علم مواد غذایی
مهندسی مواد غذایی
خواص فیزیکی غذاها
علم حسی
کیفیت غذا
سلامت و تغذیه
تجزیه و تحلیل بیوفیزیک مواد غذایی مواد غذایی
نانوتکنولوژی مواد غذایی
فناوری های نوظهور
موضوعاتی که برای انتشار در Food Research International در نظر گرفته نمی شوند و به عنوان خارج از محدوده رد می شوند، عبارتند از:
مطالعاتی در مورد آزمایش فرمولاسیون ها و مواد تشکیل دهنده مختلف که منجر به انتخاب بهترین فرمولاسیون یا ماده مورد استفاده در ساخت یک غذای مشخص می شود.
مطالعات بهینه سازی با هدف تعیین شرایط فرآوری و/یا مواد خام که بازده فرآیند تولید را افزایش می دهد یا کیفیت های غذایی و حسی را بهبود می بخشد.
مطالعاتی که تولید مواد و تنها توصیف آنها را بدون تاکید مکانیکی قوی توصیف می کند.
مطالعاتی که فعالیت بیولوژیکی غذاهای فاقد شناسایی ترکیبات مسئول فعالیت گزارش شده را توصیف می کنند منتشر نخواهد شد. این همچنین برای هر ترکیب شیمیایی دیگری مانند فیتوکمیکال ها و اجزای جزئی غذاها معتبر است. ترکیبات مورد علاقه باید حداقل با روش های مبتنی بر طیف سنجی جرمی مشخص شوند.
مطالعاتی که رابطه بین ساختار ترکیبات و فعالیت آنها را به وضوح ثابت نمی کند.
مطالعات اثرانگشت فاقد بینش مولکولی و مجموعههای تایید.
مطالعات بر روی ترکیبات ضد میکروبی که یک مرحله اعتبار سنجی در غذاها را در نظر نمی گیرند، فاقد اطلاعات کامل در مورد ترکیب شیمیایی که نشان دهنده ترکیبات مسئول فعالیت بازدارنده است و در صورت لزوم، استفاده از رویکردهای زیست شناسی مولکولی برای حمایت از یافته ها.
توسعه روشهای تحلیلی که شامل یک مرحله اعتبار سنجی در محل نمیشوند که گستره شرایطی را که در طول کاربرد آنها با آن مواجه میشوند را نشان دهد، در نظر گرفته نخواهد شد.
بررسی خطرات شیمیایی، تغذیه ای، فیزیکی و میکروبیولوژیکی در نظر گرفته نخواهد شد. فقط مقالاتی که مجموعه داده های قابل توجهی، پوشش وسیع، جدید و پشتیبانی شده توسط تکنیک های شیمیایی یا میکروبیولوژیکی کافی را ارائه می کنند، در نظر گرفته می شوند.
مقالات مطالعات فارماکولوژی و تغذیه با تمرکز بر میزبان به جای غذاها.
مطالعات فارماکولوژی و تغذیه که حاوی قابلیت دسترسی زیستی یا عملکرد زیستی نیستند.
مطالعات مهندسی فاقد تأیید یا اعتبارسنجی ریاضی در محل، در صورت لزوم؛
مطالعات تکه تکه، با کیفیت علمی پایین، یا ضعیف نوشته شده است.
مطالعات بدون جزء غذایی