تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Reviews International


آمریکا
کشور
۶٫۴۷۸
Impact Factor
8755-9129
ISSN
1525-6103
e-ISSN
1985 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.informaworld.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food Reviews International بررسی‌های پیشرفته‌ای را در مورد تولید، پردازش، مقبولیت و ارزش‌های غذایی مواد غذایی ارائه می‌کند - به بررسی رابطه غذا و تغذیه با سلامتی و همچنین مشکلات متفاوتی که بر کشورهای مرفه و در حال توسعه تأثیر می‌گذارد. Food Reviews International با ارائه راه حل های فنی برای معضلات و کمبودهای غذایی مهم جهانی، حاوی مقالات مورد علاقه برای موارد زیر است:

• دانشمندان و فناوران مواد غذایی
• شیمیدانان مواد غذایی و غلات
•مهندسین شیمی
•کشاورزان
• میکروبیولوژیست ها
• سم شناسان
• متخصصان تغذیه

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید