| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Reviews International
| آمریکا | کشور |
| ۶٫۴۷۸ | Impact Factor |
| 8755-9129 | ISSN |
| 1525-6103 | e-ISSN |
| 1985 تا کنون | مدت فعالیت |
| Taylor & Francis | ناشر |
| www.informaworld.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Reviews International ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Reviews International بررسیهای پیشرفتهای را در مورد تولید، پردازش، مقبولیت و ارزشهای غذایی مواد غذایی ارائه میکند - به بررسی رابطه غذا و تغذیه با سلامتی و همچنین مشکلات متفاوتی که بر کشورهای مرفه و در حال توسعه تأثیر میگذارد. Food Reviews International با ارائه راه حل های فنی برای معضلات و کمبودهای غذایی مهم جهانی، حاوی مقالات مورد علاقه برای موارد زیر است:
• دانشمندان و فناوران مواد غذایی
• شیمیدانان مواد غذایی و غلات
•مهندسین شیمی
•کشاورزان
• میکروبیولوژیست ها
• سم شناسان
• متخصصان تغذیه