نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Reviews International
آمریکا | کشور |
۶٫۴۷۸ | Impact Factor |
8755-9129 | ISSN |
1525-6103 | e-ISSN |
1985 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.informaworld.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Reviews International بررسیهای پیشرفتهای را در مورد تولید، پردازش، مقبولیت و ارزشهای غذایی مواد غذایی ارائه میکند - به بررسی رابطه غذا و تغذیه با سلامتی و همچنین مشکلات متفاوتی که بر کشورهای مرفه و در حال توسعه تأثیر میگذارد. Food Reviews International با ارائه راه حل های فنی برای معضلات و کمبودهای غذایی مهم جهانی، حاوی مقالات مورد علاقه برای موارد زیر است:
• دانشمندان و فناوران مواد غذایی
• شیمیدانان مواد غذایی و غلات
•مهندسین شیمی
•کشاورزان
• میکروبیولوژیست ها
• سم شناسان
• متخصصان تغذیه