نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Science And Human Wellness
هلند | کشور |
۵٫۱۵۴ | Impact Factor |
2213-4530 | ISSN |
2213-4530 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.keaipublishing.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Science and Human Wellness یک مجله بین المللی با داوری است که انجمنی را برای انتشار آخرین نتایج علمی در علوم غذایی، تغذیه شناسی، ایمونولوژی و تحقیقات میدانی فراهم می کند. مقالات باید اطلاعاتی را ارائه دهند که جدید، دارای تأثیر و علاقه بالا و کیفیت علمی بالایی باشد. هدف این مجله ارتقای آگاهی عمومی از رژیم غذایی، حمایت از رژیم غذایی سالم، کاهش آسیب های ناشی از عادات غذایی نامعقول و هدایت توسعه غذای سالم برای تولیدکنندگان مواد غذایی صنعتی است.
دامنه این مجله شامل موضوعات زیر برای مقالات تحقیقاتی، خلاصه های آینده نگر و نظرات است:
• بیوشیمی مواد غذایی: مطالعات جامع شامل کربوهیدرات ها، پروتئین ها و آنزیم ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک، ویتامین ها، مواد معدنی، فیتوشیمیایی ها، ژنومیک، مهندسی ژنتیک/سلول/آنزیم، پروتئومیکس، و متابونومیک.
• میکروبیولوژی مواد غذایی: مطالعات فیزیولوژیکی، ژنتیک و رفتار میکروارگانیسم ها، برهمکنش های میکروبی، سموم میکروبی، پاتوژن های غذایی، کنترل زیستی، میکروبیولوژی پیش بینی کننده و ارزیابی ریسک میکروبی.
• تغذیه و ایمونولوژی: مطالعات در مورد تغذیه مواد غذایی در سطح مولکولی و بالینی، ترکیبات/مواد تشکیل دهنده زیست فعال و ارزیابی های عملکردی مربوطه، سایتوکاین ها، آلرژی های غذایی، ایمونولوژی مولکولی، ایمونوبیولوژی، و ایمونوژنتیک.
• ایمنی و سم شناسی مواد غذایی: مطالعات در مورد بیماری های منتقله از غذا، تجزیه و تحلیل خطر، و ارزیابی های سم شناسی.