تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Science And Human Wellness


هلند
کشور
۵٫۱۵۴
Impact Factor
2213-4530
ISSN
2213-4530
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.keaipublishing.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Clinical Medicine
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Food Science and Human Wellness یک مجله بین المللی با داوری است که انجمنی را برای انتشار آخرین نتایج علمی در علوم غذایی، تغذیه شناسی، ایمونولوژی و تحقیقات میدانی فراهم می کند. مقالات باید اطلاعاتی را ارائه دهند که جدید، دارای تأثیر و علاقه بالا و کیفیت علمی بالایی باشد. هدف این مجله ارتقای آگاهی عمومی از رژیم غذایی، حمایت از رژیم غذایی سالم، کاهش آسیب های ناشی از عادات غذایی نامعقول و هدایت توسعه غذای سالم برای تولیدکنندگان مواد غذایی صنعتی است.

دامنه این مجله شامل موضوعات زیر برای مقالات تحقیقاتی، خلاصه های آینده نگر و نظرات است:

• بیوشیمی مواد غذایی: مطالعات جامع شامل کربوهیدرات ها، پروتئین ها و آنزیم ها، لیپیدها، اسیدهای نوکلئیک، ویتامین ها، مواد معدنی، فیتوشیمیایی ها، ژنومیک، مهندسی ژنتیک/سلول/آنزیم، پروتئومیکس، و متابونومیک.

• میکروبیولوژی مواد غذایی: مطالعات فیزیولوژیکی، ژنتیک و رفتار میکروارگانیسم ها، برهمکنش های میکروبی، سموم میکروبی، پاتوژن های غذایی، کنترل زیستی، میکروبیولوژی پیش بینی کننده و ارزیابی ریسک میکروبی.

• تغذیه و ایمونولوژی: مطالعات در مورد تغذیه مواد غذایی در سطح مولکولی و بالینی، ترکیبات/مواد تشکیل دهنده زیست فعال و ارزیابی های عملکردی مربوطه، سایتوکاین ها، آلرژی های غذایی، ایمونولوژی مولکولی، ایمونوبیولوژی، و ایمونوژنتیک.

• ایمنی و سم شناسی مواد غذایی: مطالعات در مورد بیماری های منتقله از غذا، تجزیه و تحلیل خطر، و ارزیابی های سم شناسی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید