تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Science & Nutrition


انگلستان
کشور
۲٫۸۶۳
Impact Factor
2048-7177
ISSN
2048-7177
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Food Science & Nutrition یک مجله معتبر برای انتشار سریع تحقیقات در تمام زمینه های علوم غذایی و تغذیه است. این مجله مقالات ارسالی با کیفیت را بررسی خواهد کرد که نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی مرتبط با تمام جنبه‌های غذا و تغذیه، و همچنین تحقیقات بین‌رشته‌ای را که این دو حوزه را در بر می‌گیرد، توصیف می‌کند. موضوعات شامل، اما محدود به حوزه های زیر نیست:

علوم غذایی
• شیمی مواد غذایی و فعل و انفعالات بیوشیمیایی آن
• میکروبیولوژی مواد غذایی، ایمنی، و ارزیابی خطر
• تجزیه و تحلیل ایمنی و امنیت منابع غذایی جهانی
• فن آوری نگهداری، ذخیره سازی و جلوگیری از مواد غذایی
• سم شناسی مواد غذایی
• مهندسی فناوری های فرآوری مواد غذایی
• جابجایی و بسته بندی مواد غذایی
• تضمین کیفیت محصولات غذایی
• بیوتکنولوژی در ارتباط با تولید و فرآوری مواد غذایی
• فرآوری خوراکی، رئولوژی، و سایر مطالعات مربوط به بافت
• علم حسی و مصرف کننده
• فن شناسی و تخمیر
• ادعاهای سلامت
• تحقیقات کشاورزی در مورد تولید گیاه، استفاده، زیست توده، و محیط زیست

سلامت و تغذیه

• مکانیسم های متابولیک، مولکولی و ژنتیکی مواد مغذی
• فراهمی زیستی و پیشگیری از بیماری
• روش های تغذیه و مدل سازی
• تغذیه جامعه و بین المللی
• اپیدمیولوژی تغذیه و تغذیه بالینی
• مواد مغذی در رشد، نمو و تولید مثل
• تغذیه در مدیریت پزشکی
• رفتارهای مرتبط با تغذیه
• سمیت تغذیه ای
• ژنومیک تغذیه
• تغذیه گیاهی و حیوانی
• پیری و دژنراسیون مرتبط با سن
• رژیم غذایی

تحقیقات میان رشته ای[...]


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید