| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Science & Nutrition
| انگلستان | کشور |
| ۲٫۸۶۳ | Impact Factor |
| 2048-7177 | ISSN |
| 2048-7177 | e-ISSN |
| 2013 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wiley-Blackwell | ناشر |
| onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Science and Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Science & Nutrition یک مجله معتبر برای انتشار سریع تحقیقات در تمام زمینه های علوم غذایی و تغذیه است. این مجله مقالات ارسالی با کیفیت را بررسی خواهد کرد که نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی مرتبط با تمام جنبههای غذا و تغذیه، و همچنین تحقیقات بینرشتهای را که این دو حوزه را در بر میگیرد، توصیف میکند. موضوعات شامل، اما محدود به حوزه های زیر نیست:
علوم غذایی
• شیمی مواد غذایی و فعل و انفعالات بیوشیمیایی آن
• میکروبیولوژی مواد غذایی، ایمنی، و ارزیابی خطر
• تجزیه و تحلیل ایمنی و امنیت منابع غذایی جهانی
• فن آوری نگهداری، ذخیره سازی و جلوگیری از مواد غذایی
• سم شناسی مواد غذایی
• مهندسی فناوری های فرآوری مواد غذایی
• جابجایی و بسته بندی مواد غذایی
• تضمین کیفیت محصولات غذایی
• بیوتکنولوژی در ارتباط با تولید و فرآوری مواد غذایی
• فرآوری خوراکی، رئولوژی، و سایر مطالعات مربوط به بافت
• علم حسی و مصرف کننده
• فن شناسی و تخمیر
• ادعاهای سلامت
• تحقیقات کشاورزی در مورد تولید گیاه، استفاده، زیست توده، و محیط زیست
سلامت و تغذیه
• مکانیسم های متابولیک، مولکولی و ژنتیکی مواد مغذی
• فراهمی زیستی و پیشگیری از بیماری
• روش های تغذیه و مدل سازی
• تغذیه جامعه و بین المللی
• اپیدمیولوژی تغذیه و تغذیه بالینی
• مواد مغذی در رشد، نمو و تولید مثل
• تغذیه در مدیریت پزشکی
• رفتارهای مرتبط با تغذیه
• سمیت تغذیه ای
• ژنومیک تغذیه
• تغذیه گیاهی و حیوانی
• پیری و دژنراسیون مرتبط با سن
• رژیم غذایی
تحقیقات میان رشته ای[...]