نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
مقالات دانلود شده | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | دسامبر ۲۰۲۴ |
ISI | دسامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | دی ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
مقالات دانلود شده | دسامبر ۲۰۲۴ |
Food Science and Technology (London)
انگلستان | کشور |
1475-3324 | ISSN |
2004 تا 2018 و 2020 تا کنون | مدت فعالیت |
Institute of Food Science and Technology | ناشر |
ifst.onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Science and Technology (London) ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
علوم و فناوری غذایی (FS&T) مجله فصلنامه مؤسسه علوم و فناوری غذایی است که اخبار و مقالات موضوعی را در مورد همه جنبههای علم و فناوری غذایی ارائه میکند. موضوعات تحت پوشش طیفی از ترکیب مواد خام تا پذیرش مصرف کننده را شامل می شود. از خواص فیزیکی تا شیوه های مهندسی مواد غذایی؛ و از تضمین کیفیت و ایمنی گرفته تا ذخیره سازی، توزیع، بازاریابی و استفاده.
این مجله شامل ویژگیها، اخبار و نظرات در مورد موارد موضوعی، و همچنین مقالات ارزشمند مرتبط با مشاغل و آموزش، و همچنین مطالعات موردی است.
کلید واژه ها
علم و فناوری مواد غذایی، نوشیدنی ها، مطالعات مصرف کننده، مواد غذایی، علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، تولید مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، پردازش مواد غذایی، ذخیره سازی مواد غذایی