تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
مقالات دانلود شده ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus دسامبر ۲۰۲۴
ISI دسامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم دی ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
مقالات دانلود شده دسامبر ۲۰۲۴

Food Science and Technology (London)



Food Science and Technology (London)

انگلستان
کشور
1475-3324
ISSN
2004 تا 2018 و 2020 تا کنون
مدت فعالیت
Institute of Food Science and Technology
ناشر
ifst.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Science and Technology (London) ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

علوم و فناوری غذایی (FS&T) مجله فصلنامه مؤسسه علوم و فناوری غذایی است که اخبار و مقالات موضوعی را در مورد همه جنبه‌های علم و فناوری غذایی ارائه می‌کند. موضوعات تحت پوشش طیفی از ترکیب مواد خام تا پذیرش مصرف کننده را شامل می شود. از خواص فیزیکی تا شیوه های مهندسی مواد غذایی؛ و از تضمین کیفیت و ایمنی گرفته تا ذخیره سازی، توزیع، بازاریابی و استفاده.
این مجله شامل ویژگی‌ها، اخبار و نظرات در مورد موارد موضوعی، و همچنین مقالات ارزشمند مرتبط با مشاغل و آموزش، و همچنین مطالعات موردی است.

کلید واژه ها
علم و فناوری مواد غذایی، نوشیدنی ها، مطالعات مصرف کننده، مواد غذایی، علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، تولید مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، پردازش مواد غذایی، ذخیره سازی مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید