تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food Security



Food Security

هلند
کشور
۳٫۳۰۴
Impact Factor
۴٫۴۰۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1876-4517
ISSN
1876-4525
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

اهداف و دامنه امنیت غذایی یک مجله بین‌المللی بین‌رشته‌ای و بین‌المللی است که به تهیه، دسترسی (اقتصادی و فیزیکی) و کیفیت غذا در تمام ابعاد آن اختصاص دارد. مقیاس ها از فرد گرفته تا جوامع و سیستم غذایی جهان را در بر می گیرد. ما در تلاش هستیم تا مقالات علمی با کیفیت بالا را منتشر کنیم، جایی که کیفیت شامل، اما نه محدود به، کیفیت و وضوح متن، و اعتبار روش ها و رویکردها باشد. امنیت غذایی ابتکار گروه بین المللی برجسته ای از دانشمندان از رشته های مختلف است. که نگرانی عمیقی برای چالش امنیت غذایی جهانی دارند، همراه با چشم انداز قدرت دانش مشترک به عنوان ابزاری برای مقابله با این چالش. برای پرداختن به چالش امنیت غذایی جهانی، این مجله به دنبال بررسی محدودیت‌های فیزیکی، بیولوژیکی و اجتماعی-اقتصادی است که نه تنها تولید غذا را محدود می‌کند، بلکه توانایی افراد برای دسترسی به یک رژیم غذایی سالم را نیز محدود می‌کند. Food Security انواع مختلفی از مقالات تحقیقاتی داوری شده را همراه با مقالات مروری، مطالعات موردی و نامه هایی به سردبیر منتشر می کند. این ژورنال اصول و عملکرد امنیت غذایی را به خودی خود پوشش می دهد، یک مرور کلی از موضوع یا تجزیه و تحلیل آن با یک چشم انداز وسیع در مورد بسیاری از رشته های جزء آن دارد. همه ابعاد امنیت غذایی از تولید، تا ثبات، دسترسی (فیزیکی و اقتصادی)، سهام، بازارها و تجارت (محلی تا جهانی) و همچنین ارزش غذایی غذا توسط مجله پوشش داده شده است. ما به‌ویژه برای ارسال‌هایی ارزش قائل هستیم که دیدگاهی ترکیبی از علم، جامعه‌شناسی و اقتصاد تولید غذا، توسعه کشاورزی، دسترسی به غذا و تغذیه دارند. امنیت غذایی به دنبال تکرار پوشش بسیاری از نشریات نیست که به طور خاص بر آن رشته‌های مؤلفه تمرکز دارند. . از این منظر، مجله حوزه‌های زیر را پوشش می‌دهد: نیازهای جهانی غذا: عدم تطابق بین جمعیت و توانایی ارائه تغذیه کافی پتانسیل جهانی غذا و تولید جهانی غذا محدودیت‌های طبیعی برای ارضای نیازهای جهانی غذا: § آب و هوا، تنوع آب و هوا، و تغییرات آب و هوا. و سیل § بلایای طبیعی § خاک، کیفیت خاک و تهدیدهای خاک، محدودیت های ادافیک و سایر محدودیت های غیر زنده برای تولید § محدودیت های زیستی برای تولید، عوامل بیماری زا، آفات و علف های هرز در تأثیر آنها بر تولید پایدار زمینه های جامعه شناختی تولید مواد غذایی، دسترسی، کیفیت، و مصرف.تغذیه،کیفیت غذا و ایمنی غذا.عوامل سیاسی-اجتماعی که بر توانایی برآوردن نیازهای غذایی جهانی تأثیر می گذارد: § سیاست زمین، کشاورزی و غذا § روابط بین الملل و تجارت § دسترسی به غذا § سیاست مالی § جنگ ها و ناآرامی های قومی تحقیق سیاست ها و اولویت ها برای تامین امنیت غذایی در ابعاد مختلف آن.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید