نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Food Security
هلند | کشور |
۳٫۳۰۴ | Impact Factor |
۴٫۴۰۳ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1876-4517 | ISSN |
1876-4525 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Security ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
اهداف و دامنه امنیت غذایی یک مجله بینالمللی بینرشتهای و بینالمللی است که به تهیه، دسترسی (اقتصادی و فیزیکی) و کیفیت غذا در تمام ابعاد آن اختصاص دارد. مقیاس ها از فرد گرفته تا جوامع و سیستم غذایی جهان را در بر می گیرد. ما در تلاش هستیم تا مقالات علمی با کیفیت بالا را منتشر کنیم، جایی که کیفیت شامل، اما نه محدود به، کیفیت و وضوح متن، و اعتبار روش ها و رویکردها باشد. امنیت غذایی ابتکار گروه بین المللی برجسته ای از دانشمندان از رشته های مختلف است. که نگرانی عمیقی برای چالش امنیت غذایی جهانی دارند، همراه با چشم انداز قدرت دانش مشترک به عنوان ابزاری برای مقابله با این چالش. برای پرداختن به چالش امنیت غذایی جهانی، این مجله به دنبال بررسی محدودیتهای فیزیکی، بیولوژیکی و اجتماعی-اقتصادی است که نه تنها تولید غذا را محدود میکند، بلکه توانایی افراد برای دسترسی به یک رژیم غذایی سالم را نیز محدود میکند. Food Security انواع مختلفی از مقالات تحقیقاتی داوری شده را همراه با مقالات مروری، مطالعات موردی و نامه هایی به سردبیر منتشر می کند. این ژورنال اصول و عملکرد امنیت غذایی را به خودی خود پوشش می دهد، یک مرور کلی از موضوع یا تجزیه و تحلیل آن با یک چشم انداز وسیع در مورد بسیاری از رشته های جزء آن دارد. همه ابعاد امنیت غذایی از تولید، تا ثبات، دسترسی (فیزیکی و اقتصادی)، سهام، بازارها و تجارت (محلی تا جهانی) و همچنین ارزش غذایی غذا توسط مجله پوشش داده شده است. ما بهویژه برای ارسالهایی ارزش قائل هستیم که دیدگاهی ترکیبی از علم، جامعهشناسی و اقتصاد تولید غذا، توسعه کشاورزی، دسترسی به غذا و تغذیه دارند. امنیت غذایی به دنبال تکرار پوشش بسیاری از نشریات نیست که به طور خاص بر آن رشتههای مؤلفه تمرکز دارند. . از این منظر، مجله حوزههای زیر را پوشش میدهد: نیازهای جهانی غذا: عدم تطابق بین جمعیت و توانایی ارائه تغذیه کافی پتانسیل جهانی غذا و تولید جهانی غذا محدودیتهای طبیعی برای ارضای نیازهای جهانی غذا: § آب و هوا، تنوع آب و هوا، و تغییرات آب و هوا. و سیل § بلایای طبیعی § خاک، کیفیت خاک و تهدیدهای خاک، محدودیت های ادافیک و سایر محدودیت های غیر زنده برای تولید § محدودیت های زیستی برای تولید، عوامل بیماری زا، آفات و علف های هرز در تأثیر آنها بر تولید پایدار زمینه های جامعه شناختی تولید مواد غذایی، دسترسی، کیفیت، و مصرف.تغذیه،کیفیت غذا و ایمنی غذا.عوامل سیاسی-اجتماعی که بر توانایی برآوردن نیازهای غذایی جهانی تأثیر می گذارد: § سیاست زمین، کشاورزی و غذا § روابط بین الملل و تجارت § دسترسی به غذا § سیاست مالی § جنگ ها و ناآرامی های قومی تحقیق سیاست ها و اولویت ها برای تامین امنیت غذایی در ابعاد مختلف آن.