| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Technology And Biotechnology
| کرواسی | کشور |
| ۳٫۹۱۸ | Impact Factor |
| 1330-9862 | ISSN |
| 1334-2606 | e-ISSN |
| 1996 تا کنون | مدت فعالیت |
| University of Zagreb | ناشر |
| www.ftb.com.hr | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Technology and Biotechnology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
فناوری غذایی و بیوتکنولوژی (FTB) یک مجله علمی بین المللی با دسترسی آزاد و با بررسی همتا است که مقالاتی را با طیف گسترده ای از موضوعات از جمله زیست شناسی مولکولی، مهندسی ژنتیک، بیوشیمی، میکروبیولوژی، مهندسی بیوشیمی و پردازش بیوتکنولوژیکی، علوم غذایی، منتشر می کند. تجزیه و تحلیل ترکیبات مواد غذایی و محصولات نهایی، فرآوری و فناوری مواد غذایی، گیاه شناسی و تصفیه زباله.
مجله توسط دانشگاه زاگرب، دانشکده فناوری غذایی و بیوتکنولوژی، کرواسی منتشر شده است. این مجله رسمی انجمن بیوتکنولوژی کرواسی و انجمن میکروبیولوژی اسلوونی است که توسط وزارت علوم و آموزش کرواسی تأمین مالی می شود و توسط آکادمی علوم و هنر کرواسی پشتیبانی می شود.