نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Food Technology And Biotechnology
کرواسی | کشور |
۳٫۹۱۸ | Impact Factor |
1330-9862 | ISSN |
1334-2606 | e-ISSN |
1996 تا کنون | مدت فعالیت |
University of Zagreb | ناشر |
www.ftb.com.hr | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
فناوری غذایی و بیوتکنولوژی (FTB) یک مجله علمی بین المللی با دسترسی آزاد و با بررسی همتا است که مقالاتی را با طیف گسترده ای از موضوعات از جمله زیست شناسی مولکولی، مهندسی ژنتیک، بیوشیمی، میکروبیولوژی، مهندسی بیوشیمی و پردازش بیوتکنولوژیکی، علوم غذایی، منتشر می کند. تجزیه و تحلیل ترکیبات مواد غذایی و محصولات نهایی، فرآوری و فناوری مواد غذایی، گیاه شناسی و تصفیه زباله.
مجله توسط دانشگاه زاگرب، دانشکده فناوری غذایی و بیوتکنولوژی، کرواسی منتشر شده است. این مجله رسمی انجمن بیوتکنولوژی کرواسی و انجمن میکروبیولوژی اسلوونی است که توسط وزارت علوم و آموزش کرواسی تأمین مالی می شود و توسط آکادمی علوم و هنر کرواسی پشتیبانی می شود.