نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Foodborne Pathogens And Disease
آمریکا | کشور |
۳٫۱۷۱ | Impact Factor |
1535-3141 | ISSN |
1556-7125 | e-ISSN |
2004 تا کنون | مدت فعالیت |
Mary Ann Liebert | ناشر |
home.liebertpub.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Foodborne Pathogens and Disease ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
پاتوژن ها و بیماری های ناشی از غذا یکی از جامع ترین انتشارات علمی در مورد بسیاری از رشته هایی است که به ایمنی مواد غذایی کمک می کنند. این مجله که مجموعه ای از مسائل را از "مزرعه تا چنگال" در بر می گیرد، شکاف بین علم و سیاست را برای کاهش بار بیماری های ناشی از غذا در سراسر جهان پر می کند.
پوشش پاتوژن ها و بیماری های منتقله از غذا شامل:
اگروتروریسم
ایمنی غذاهای ارگانیک رشد یافته و اصلاح شده ژنتیکی
پاتوژن های در حال ظهور
ظهور مقاومت دارویی
روش ها و فناوری برای تشخیص سریع و دقیق
استراتژی هایی برای از بین بردن یا کنترل پاتوژن های غذایی
استراتژی های جدید برای پیشگیری و کنترل بیماری های گیاهی و حیوانی که بر ایمنی مواد غذایی تأثیر می گذارد
مسائل امنیت زیستی و پیامدهای دستورالعمل های نظارتی جدید
تأثیر تغییر سبک زندگی و تقاضای مصرف کنندگان بر ایمنی مواد غذایی