تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Foodborne Pathogens And Disease


آمریکا
کشور
۳٫۱۷۱
Impact Factor
1535-3141
ISSN
1556-7125
e-ISSN
2004 تا کنون
مدت فعالیت
Mary Ann Liebert
ناشر
home.liebertpub.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

پاتوژن ها و بیماری های ناشی از غذا یکی از جامع ترین انتشارات علمی در مورد بسیاری از رشته هایی است که به ایمنی مواد غذایی کمک می کنند. این مجله که مجموعه ای از مسائل را از "مزرعه تا چنگال" در بر می گیرد، شکاف بین علم و سیاست را برای کاهش بار بیماری های ناشی از غذا در سراسر جهان پر می کند.

پوشش پاتوژن ها و بیماری های منتقله از غذا شامل:

اگروتروریسم
ایمنی غذاهای ارگانیک رشد یافته و اصلاح شده ژنتیکی
پاتوژن های در حال ظهور
ظهور مقاومت دارویی
روش ها و فناوری برای تشخیص سریع و دقیق
استراتژی هایی برای از بین بردن یا کنترل پاتوژن های غذایی
استراتژی های جدید برای پیشگیری و کنترل بیماری های گیاهی و حیوانی که بر ایمنی مواد غذایی تأثیر می گذارد
مسائل امنیت زیستی و پیامدهای دستورالعمل های نظارتی جدید
تأثیر تغییر سبک زندگی و تقاضای مصرف کنندگان بر ایمنی مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید