نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Fourrages
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه وزارت علوم وجود دارد. | |
FOURRAGES | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
0429-2766 | (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) ISSN |
Scopus, WoS | موجود در لیست نمایه بین المللی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
www.afpf- asso.fr/index/action/page/id/29/title/la- revue---fourrages-- | سایت مجله اصلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
agriturismosi.com | سایت مجله جعلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
جعلی | وضعیت (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد. | |
Fourrages | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
0429-2766 | (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
فرانسه | کشور |
۰٫۲۰۲ | Impact Factor |
0429-2766 | ISSN |
0429-2766 | e-ISSN |
2017 تا 2019 | مدت فعالیت |
Association Francaise pour la Production Fourragere | ناشر |
afpf-asso.fr | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Fourrages ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مضامین تحت پوشش این بررسی جنبه های مختلفی را که در زمینه علوفه با آن مواجه می شود کاهش می دهد:
سازمان تولید: اقتصاد و اقتصاد کلان، آمار، سیاست کشاورزی، مدیریت سرزمینی، توسعه بخشها، مشارکتهای علوم انسانی...
- سیستم های علوفه (عملیات، تنوع، استقلال و غیره)؛ رابطه آنها با کشاورزی و سیستم های کشاورزی
- تولید علوفه: زراعت (معنای وسیع) محصولات علوفه ای و مراتع، مدیریت چرای مراتع و مراتع، آگرواکولوژی و غیره.
- استفاده و افزایش منابع علوفه توسط حیوانات: ارزش غذایی، سیستم های غذایی و تولید، روش های برداشت و نگهداری و غیره.
-در نظر گرفتن محیط زیست: خدمات اکوسیستمی مراتع، کیفیت آب، GHG، تنوع زیستی محصولات پوششی در مقیاس های مختلف، چشم انداز، استقلال انرژی، ارزیابی چند معیاره...
-انتخاب: گونه ها و گونه ها، علفزارهای چند گونه ای، سازگاری با زمینه ها. نصب علفزار
-توسعه و برنامه های کاربردی: نقطه نظرات، توصیفات، ابزار...