تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Frequenz


آلمان
کشور
۰٫۷۲۶
Impact Factor
0016-1136
ISSN
2191-6349
e-ISSN
1949 تا کنون
مدت فعالیت
Walter de Gruyter
ناشر
www.degruyter.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Frequenz ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Frequenz یکی از مجلات علمی و فناوری پیشرو است که تمام جنبه های مهندسی RF-, Microwave- و THz-Engineering را پوشش می دهد. این یک مجله با داوری است که هر دو ماه یکبار منتشر می شود.

Frequenz اولین بار در سال 1947 با تیراژ 7000 نسخه با تمرکز بر ارتباطات راه دور منتشر شد. امروزه، هدف اصلی Frequenz برجسته کردن فعالیت‌های تحقیقاتی فعلی و تلاش‌های توسعه در مهندسی RF، مایکروویو، و THz در طیف گسترده‌ای از فرکانس از رادیو از طریق مایکروویو تا فرکانس‌های THz است.

مهندسی RF، مایکروویو، و THz یک حوزه بسیار فعال در تحقیق و توسعه و همچنین کاربردها در زمینه های مختلف است. این کلید فعال کردن فناوری‌های مسئول رشد خارق‌العاده پخش ماهواره‌ای، ارتباطات بی‌سیم، ارتباطات سیار ماهواره‌ای و زمینی و ناوبری، سیستم‌های ارتباطی پرسرعت THz بوده است. فناوری‌های جدیدی را در ارتباطات، رادار، سنجش از راه دور و تصویربرداری، شناسایی و محلی‌سازی و همچنین در حسگرها باز می‌کند. برای فرآیندهای صنعتی بی سیم و نظارت بر محیط زیست و همچنین برای سنجش زیست پزشکی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید