نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Frontiers In Nutrition
سوئیس | کشور |
۶٫۵۷۶ | Impact Factor |
2296-861X | ISSN |
2296-861X | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
Frontiers Media S.A. | ناشر |
www.frontiersin.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
هیچ موضوعی بیشتر از تغذیه به زندگی انسان مربوط نمی شود. هدف Frontiers in Nutrition ادغام رشته های علمی اصلی در این زمینه وسیع به منظور پرداختن به مرتبط ترین و مرتبط ترین سوالات و پیشرفت ها است. جاه طلبی ما ایجاد یک تریبون یکپارچه بر اساس تحقیقات اصلی، آزمایشات بالینی و بررسی های معاصر برای ایجاد یک انجمن دانش معتبر در حوزه های سلامت انسان، رفتارهای غذایی، زراعت و علوم غذایی قرن بیست و یکم است. از طریق پلتفرم شناخته شده دسترسی آزاد مرزی، ما از نسخه های خطی در بخش های اختصاصی خود در زمینه های مختلف در زمینه تغذیه با تمرکز بر سلامت انسان استقبال می کنیم.
بخش های تخصصی در Frontiers in Nutrition شامل، به عنوان مثال، تغذیه بالینی، تغذیه و رژیم های غذایی پایدار، تغذیه و فناوری علوم غذایی، روش شناسی تغذیه، تغذیه ورزشی و ورزش، شیمی مواد غذایی و ایمونولوژی تغذیه است. بر اساس انتشار تحقیقات علمی دقیق، ما در تلاش هستیم تا به تأثیر قابل توجهی در دستور کار تغذیه جهانی دست یابیم که چالش های بزرگ زمان ما از جمله چاقی، سوء تغذیه، گرسنگی، هدر رفتن مواد غذایی، پایداری و سلامت مصرف کننده را مورد توجه قرار می دهد.