تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Frontiers In Nutrition


سوئیس
کشور
۶٫۵۷۶
Impact Factor
2296-861X
ISSN
2296-861X
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Frontiers Media S.A.
ناشر
www.frontiersin.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Clinical Medicine نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

هیچ موضوعی بیشتر از تغذیه به زندگی انسان مربوط نمی شود. هدف Frontiers in Nutrition ادغام رشته های علمی اصلی در این زمینه وسیع به منظور پرداختن به مرتبط ترین و مرتبط ترین سوالات و پیشرفت ها است. جاه طلبی ما ایجاد یک تریبون یکپارچه بر اساس تحقیقات اصلی، آزمایشات بالینی و بررسی های معاصر برای ایجاد یک انجمن دانش معتبر در حوزه های سلامت انسان، رفتارهای غذایی، زراعت و علوم غذایی قرن بیست و یکم است. از طریق پلتفرم شناخته شده دسترسی آزاد مرزی، ما از نسخه های خطی در بخش های اختصاصی خود در زمینه های مختلف در زمینه تغذیه با تمرکز بر سلامت انسان استقبال می کنیم.

بخش های تخصصی در Frontiers in Nutrition شامل، به عنوان مثال، تغذیه بالینی، تغذیه و رژیم های غذایی پایدار، تغذیه و فناوری علوم غذایی، روش شناسی تغذیه، تغذیه ورزشی و ورزش، شیمی مواد غذایی و ایمونولوژی تغذیه است. بر اساس انتشار تحقیقات علمی دقیق، ما در تلاش هستیم تا به تأثیر قابل توجهی در دستور کار تغذیه جهانی دست یابیم که چالش های بزرگ زمان ما از جمله چاقی، سوء تغذیه، گرسنگی، هدر رفتن مواد غذایی، پایداری و سلامت مصرف کننده را مورد توجه قرار می دهد.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید