نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Frontiers In Sustainable Food Systems
سوئیس | کشور |
2571-581X | e-ISSN |
2017 تا کنون | مدت فعالیت |
Frontiers Media S.A. | ناشر |
www.frontiersin.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Frontiers in Sustainable Food Systems تحقیقات دقیقی را در مورد یکی از بزرگترین چالش های زمان ما منتشر می کند: دستیابی پایدار به امنیت غذایی جهانی. این مجله با دسترسی آزاد که توسط هیئت تحریریه برجسته ای از کارشناسان بین المللی رهبری می شود، در خط مقدم انتشار و انتقال دانش علمی و اکتشافات تأثیرگذار، چه اساسی و چه کاربردی، به دانشگاهیان، سیاست گذاران، شاغلین، صنعت و عموم مردم در سراسر جهان است. این مجله از کمک های سراسری علوم طبیعی و اجتماعی (از جمله علوم اجتماعی انتقادی) و همچنین کارهای بین رشته ای و فرا رشته ای استقبال می کند.
یک سیستم غذایی شامل تمام جنبه های تولید و تحویل غذا به انسان، از تولید یا برداشت وحشی، پردازش، بازاریابی، توزیع، مصرف، بازیافت و دفع است. یک سیستم غذایی هم تحت تأثیر زمینههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی همپوشانی و چند مقیاسی است و از آن بیرون میآید. امروزه سیستمهای غذایی از محلی و منطقهای تا جهانی در مقیاس، فرآیندها و اثرات متفاوت هستند. این مجله از ارسالها در مورد هر جنبهای از سیستمهای غذایی استقبال میکند، زیرا آنها با علم و عملکرد پایداری، از جمله ابعاد زیستمحیطی، اقتصادی و عدالت اجتماعی آن تلاقی میکنند.