| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Frontiers In Sustainable Food Systems
| سوئیس | کشور |
| 2571-581X | e-ISSN |
| 2017 تا کنون | مدت فعالیت |
| Frontiers Media S.A. | ناشر |
| www.frontiersin.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Frontiers in Sustainable Food Systems ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Frontiers in Sustainable Food Systems تحقیقات دقیقی را در مورد یکی از بزرگترین چالش های زمان ما منتشر می کند: دستیابی پایدار به امنیت غذایی جهانی. این مجله با دسترسی آزاد که توسط هیئت تحریریه برجسته ای از کارشناسان بین المللی رهبری می شود، در خط مقدم انتشار و انتقال دانش علمی و اکتشافات تأثیرگذار، چه اساسی و چه کاربردی، به دانشگاهیان، سیاست گذاران، شاغلین، صنعت و عموم مردم در سراسر جهان است. این مجله از کمک های سراسری علوم طبیعی و اجتماعی (از جمله علوم اجتماعی انتقادی) و همچنین کارهای بین رشته ای و فرا رشته ای استقبال می کند.
یک سیستم غذایی شامل تمام جنبه های تولید و تحویل غذا به انسان، از تولید یا برداشت وحشی، پردازش، بازاریابی، توزیع، مصرف، بازیافت و دفع است. یک سیستم غذایی هم تحت تأثیر زمینههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی همپوشانی و چند مقیاسی است و از آن بیرون میآید. امروزه سیستمهای غذایی از محلی و منطقهای تا جهانی در مقیاس، فرآیندها و اثرات متفاوت هستند. این مجله از ارسالها در مورد هر جنبهای از سیستمهای غذایی استقبال میکند، زیرا آنها با علم و عملکرد پایداری، از جمله ابعاد زیستمحیطی، اقتصادی و عدالت اجتماعی آن تلاقی میکنند.