تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Fruits


فرانسه
کشور
۰٫۸
Impact Factor
0248-1294
ISSN
1625-967X
e-ISSN
1995 و 2001 تا کنون
مدت فعالیت
EDP Sciences
ناشر
www.ishs.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

دامنه میوه ها - مجله بین المللی باغبانی گرمسیری و نیمه گرمسیری شامل: میوه ها - مجله بین المللی باغبانی گرمسیری و نیمه گرمسیری

- سیستم های تولید و کشت محصول،
- پرورش،
-ژنتیک و
- انتشار مواد ژنتیکی سازگار با محیط های گرمسیری و نیمه گرمسیری،
مدیریت،
- ذخیره سازی و عرضه به بازار محصولات کم مصرف،
- مدیریت یکپارچه آفات و بیماری ها
-اثر بالینی مربوط به گونه های باغبانی گرمسیری و نیمه گرمسیری،
- تولید محصولات استوایی حومه شهری و شهری،
- استفاده پایدار از آب و نهاده،
- ظرفیت سازی در باغبانی
توسعه زنجیره ارزش در کشورهای در حال توسعه،
-علوم بذر و مهندسی کشاورزی.
میوه ها، مجله بین المللی باغبانی گرمسیری و نیمه گرمسیری، به محصولاتی مانند سبزیجات، میوه ها، ادویه ها، گیاهان زینتی و گیاهان دارویی می پردازد که در محیط های گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید