تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Genes And Nutrition


انگلستان
کشور
۵٫۵۲۳
Impact Factor
1555-8932
ISSN
1865-3499
e-ISSN
2007 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
genesandnutrition.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Genes & Nutrition یک مجله بین‌المللی، بین‌رشته‌ای و داوری برای تحقیق در مورد رابطه بین ژنتیک و تغذیه، با هدف نهایی بهبود سلامت انسان است. این مجله مقالات پژوهشی اصلی و دو نوع مقاله مروری را منتشر می کند. اول، مروری بر داده های تحقیقات پیش بالینی که عمدتاً از حیوانات، کشت سلولی و سایر مدل های تجربی بدست می آید. چنین داده هایی مبنایی برای توسعه محصول آینده و/یا ابتکارات تحقیقاتی انسانی فراهم می کند. ثانیا، ارزیابی‌های انتقادی از داده‌های تجربی انسانی برای کمک به ارائه محصولات با استفاده اثبات‌شده پزشکی.

این مجله همچنین به عنوان یک انجمن برای متخصصان تغذیه، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و همه علاقه مندان به طب پیشگیری عمل می کند. موارد زیر نمونه هایی از حوزه های خاصی است که ممکن است توسط مجله پوشش داده شود.

• بررسی تفاوت های ژنتیکی فردی در پاسخ به اجزای رژیم غذایی.

• توسعه رژیم درمانی ایمن و موثر برای افراد یا زیر گروه های جمعیت بر اساس داده های تغذیه ای.

• توسعه رژیم غذایی و نتایج سلامت از الگوهای غذایی با تعریف زیرجمعیت های خاص بیماران.

• توسعه مدل های مکانیسم بیماری بر اساس درک ژنوم.

• مطالعه نقشه‌های پیوند فیزیکی و ژنتیکی همراه با تکنیک‌هایی برای فهرست‌بندی پایگاه‌های اطلاعاتی عظیم از اطلاعات ژنتیکی، برای کشف ژن‌هایی که ممکن است با رژیم غذایی برای تأثیرگذاری بر بیماری تعامل داشته باشند.

• تداخل رژیم غذایی و تغذیه با استعداد ژنتیکی به سرطان

• تداخلات ژن-رژیم غذایی در بیماری عروق کرونر قلب.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید