نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Genes And Nutrition
انگلستان | کشور |
۵٫۵۲۳ | Impact Factor |
1555-8932 | ISSN |
1865-3499 | e-ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
genesandnutrition.biomedcentral.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Genes and Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Genes & Nutrition یک مجله بینالمللی، بینرشتهای و داوری برای تحقیق در مورد رابطه بین ژنتیک و تغذیه، با هدف نهایی بهبود سلامت انسان است. این مجله مقالات پژوهشی اصلی و دو نوع مقاله مروری را منتشر می کند. اول، مروری بر داده های تحقیقات پیش بالینی که عمدتاً از حیوانات، کشت سلولی و سایر مدل های تجربی بدست می آید. چنین داده هایی مبنایی برای توسعه محصول آینده و/یا ابتکارات تحقیقاتی انسانی فراهم می کند. ثانیا، ارزیابیهای انتقادی از دادههای تجربی انسانی برای کمک به ارائه محصولات با استفاده اثباتشده پزشکی.
این مجله همچنین به عنوان یک انجمن برای متخصصان تغذیه، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و همه علاقه مندان به طب پیشگیری عمل می کند. موارد زیر نمونه هایی از حوزه های خاصی است که ممکن است توسط مجله پوشش داده شود.
• بررسی تفاوت های ژنتیکی فردی در پاسخ به اجزای رژیم غذایی.
• توسعه رژیم درمانی ایمن و موثر برای افراد یا زیر گروه های جمعیت بر اساس داده های تغذیه ای.
• توسعه رژیم غذایی و نتایج سلامت از الگوهای غذایی با تعریف زیرجمعیت های خاص بیماران.
• توسعه مدل های مکانیسم بیماری بر اساس درک ژنوم.
• مطالعه نقشههای پیوند فیزیکی و ژنتیکی همراه با تکنیکهایی برای فهرستبندی پایگاههای اطلاعاتی عظیم از اطلاعات ژنتیکی، برای کشف ژنهایی که ممکن است با رژیم غذایی برای تأثیرگذاری بر بیماری تعامل داشته باشند.
• تداخل رژیم غذایی و تغذیه با استعداد ژنتیکی به سرطان
• تداخلات ژن-رژیم غذایی در بیماری عروق کرونر قلب.