تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Geobios



Geobios

فرانسه
کشور
۱٫۵۲۹
Impact Factor
0016-6995
ISSN
1777-5728
e-ISSN
1966 و 1968 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Physical, Chemical & Earth Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Geobios هر دو ماه یکبار مقاله‌های اصلی و معتبر بین‌المللی را به زبان انگلیسی منتشر می‌کند که در هر زمینه‌ای از دیرینه‌شناسی، دیرین زیست‌شناسی، دیرینه‌اکولوژی، paleobiogeography، (زیستی) چینه‌شناسی و بیوژئوشیمی است. همه گروه‌های طبقه‌بندی شامل میکروفسیل‌ها، بی‌مهرگان، گیاهان، مهره‌داران و ichnofsils تحت درمان قرار می‌گیرند.
Geobios از مقالات توصیفی مبتنی بر مواد اصلی (مانند آثار بزرگ دیرینه‌شناسی سیستماتیک)، و همچنین مقالات تحلیلی و/یا روش‌شناختی بیشتر استقبال می‌کند، مشروط بر اینکه بینش‌ها و دیدگاه‌های جدید بیوکرونولوژیکی/زیست چینه‌شناسی، دیرین زیست‌شناسی، دیرینه زیستی و/یا فیلوژنتیکی قوی و قابل توجهی ارائه دهند. یک سطح اولویت بالا به مطالعات همزمان و/یا دیاکرونیک بر اساس رویکردهای چند رشته ای یا بین رشته ای که زمینه های مختلف علوم زمین و حیات را در هم می آمیزد، داده می شود. آثار مبتنی بر داده‌های موجود نیز مورد توجه قرار می‌گیرند، مشروط بر اینکه بینش قابل توجهی در مورد مطالعات زمین‌شناسی در زمان ارائه دهند.
این مجله از کمک هایی که از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد حمایت و پیشبرد می کند، به ویژه SDG 13، (اقلیم اقلیمی)، SDG 14 (زندگی زیر آب) و SDG 15 (زندگی در خشکی) استقبال می کند.

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید