تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Geroscience



Geroscience

سوئیس
کشور
۷٫۷۱۳
Impact Factor
۷٫۶۷۳
پنج ساله Impact Factor
2509-2715
ISSN
2509-2723
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

GeroScience یک مجله بین المللی دو ماهانه و با داوری است که مقالات مرتبط با تحقیقات در زمینه بیولوژی پیری، پاتوفیزیولوژی بیماری های مرتبط با افزایش سن و تحقیقات در مورد کاربردهای زیست پزشکی که بر پیری و/یا پاتوژنز بیماری های مرتبط با سالمندی تأثیر می گذارد منتشر می کند. . دامنه مقالاتی که باید در نظر گرفته شوند، کل طیف علوم علوم پزشکی را در بر می گیرد و شامل فیزیولوژی/پاتوفیزیولوژی، سالمندی/ پیری، علوم اعصاب، بیوشیمی، آسیب شناسی، زیست شناسی مولکولی و سلولی، بیوفیزیک، ژنتیک، ژنومیکس، پروتئومیکس، اپی ژنتیک و زیر شاخه های مرتبط با endocrin است. ، ایمونولوژی، فارماکولوژی، نورولوژی، پزشکی قلب و عروق، چشم پزشکی، پرستاری، گوش و حلق و بینی و روانشناسی.

GeroScience به ویژه به دست‌نوشته‌هایی علاقه‌مند است که استراتژی‌های دارویی، ژنتیکی یا تغذیه‌ای نوآورانه را برای بهبود سلامت قلبی عروقی، عصبی شناختی و عضلانی-اسکلتی توسعه می‌دهند. از مطالعات با استفاده از انواع رویکردهای تجربی، از جمله مطالعات in vivo و تحقیقات با استفاده از آماده‌سازی بافت جدا شده و سلول‌های کشت شده استقبال می‌کند. مقالاتی با محوریت تلاقی تحقیقات سالمندی، علوم تغذیه و طب جایگزین و مکمل در نظر گرفته شده است. مقالات مربوط به علوم دامپزشکی (مثلاً مطالعات در مورد آسیب شناسی مربوط به سن سگ های همراه، اسب ها و نخستی های غیر انسانی)، زیست شناسی تطبیقی ​​و زیست شناسی تکاملی نیز تشویق می شوند. مقالات مربوط به تحقیقات بالینی نیز مورد توجه قرار می گیرند، به ویژه اگر نتایج مکانیسم های بیولوژیکی زیربنایی پیری را نشان دهد (به عنوان مثال نقش التهاب، پیری یا استرس اکسیداتیو در پاتوژنز بیماری های مرتبط با سن). مطالعات باید بیش از مسائل مربوط به مراقبت و درمان بیماران سالمند را منعکس کند.

مقالات مربوط به مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پیری معمولاً مورد توجه قرار نمی گیرند مگر اینکه مستقیماً به پیری شناسی زیست پزشکی مربوط باشند. علاوه بر دست‌نوشته‌هایی که از تحقیقات اصلی به دست می‌آیند، این مجله فعالانه از بررسی‌های تحقیقاتی موضوعات مهم در پیری‌شناسی زیست‌پزشکی درخواست می‌کند. انواع دیگر نسخه های خطی مانند تفسیر، مناظره و گزارش جلسات نیز قابل قبول است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید