تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Gm Crops & Food-biotechnology In Agriculture And The Food Chain



Gm Crops & Food-biotechnology In Agriculture And The Food Chain

آمریکا
کشور
۳٫۰۷۴
Impact Factor
۴٫۵۸۵
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2164-5698
ISSN
2164-5701
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

محصولات تراریخته و مواد غذایی - بیوتکنولوژی در کشاورزی و زنجیره غذایی با هدف انتشار مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا، بررسی ها و نظرات در مورد طیف گسترده ای از موضوعات مربوط به محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) در کشاورزی و مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی شده است. این ژورنال بستری را برای مقالات تحقیقاتی ارائه می دهد که به سؤالات اساسی در توسعه، آزمایش و کاربرد محصولات تراریخته می پردازند. این مجله بیشتر موضوعات مرتبط با مسائل اجتماعی-اقتصادی، تجاری سازی، تجارت و مسائل اجتماعی را پوشش می دهد. محصولات تراریخته و مواد غذایی با هدف ارائه یک انجمن بین المللی در مورد تمام مسائل مربوط به محصولات تراریخته، به ویژه برای ارتباط معنادار بین دانشمندان و سیاست گذاران. GM Crops & Food تحقیقات اصلی مرتبط و پر تاثیر را با تمرکز ویژه بر مطالعات مبتنی بر تازگی با پتانسیل برای کاربرد منتشر خواهد کرد. این ژورنال همچنین مقالات مروری معتبری را در مورد ابتکارات تحقیقاتی و سیاستی فعلی و نظراتی در مورد دیدگاه‌های گسترده در مورد محصولات اصلاح‌شده ژنتیکی منتشر می‌کند. این مجله به خوانندگان گسترده ای از جمله دانشمندان، پرورش دهندگان، و سیاست گذاران و همچنین جامعه وسیع تری از خوانندگان (آموزگاران، سیاست گذاران، دانش پژوهان، نویسندگان علوم و دانشجویان) علاقه مند به کشاورزی، پزشکی، بیوتکنولوژی، سرمایه گذاری و انتقال فناوری خدمات ارائه می دهد. . موضوعات تحت پوشش عبارتند از، اما محدود به موارد زیر نیستند: • تولید و تجزیه و تحلیل محصولات تراریخته • مطالعات درج ژن • خاموشی ژن • عوامل موثر بر بیان ژن • تجزیه و تحلیل پس از ترجمه • کشاورزی مولکولی • تجزیه و تحلیل آزمایشی میدانی • تجاری سازی محصولات اصلاح شده • ایمنی و نظارتی علوم و فناوری زیست‌شناسی • سوخت‌های زیستی • تغییرات آب و هوایی و تنش‌های محیطی • داده‌های آزمایش‌های میدانی • توسعه فناوری تبدیل • حذف آلاینده‌ها (زیست پالایی) • مکانیسم‌های خاموش کردن ژن • ویرایش ژنوم • مقاومت در برابر علف‌کش • فراژنومیک و عملکرد ژنی جدید • مزرعه مولکولی تکنیک‌های اصلاحی • مقاومت در برابر آفات • تولید مثل گیاه (به عنوان مثال، عقیمی نر، اصلاح هیبرید، آپومیکسیس) • گیاهان با ترکیب تغییر یافته • تحمل به تنش غیرزیستی • تراریخته در کشاورزی • تقویت بیولوژیکی و بهبود عناصر غذایی • روش‌های ژنومی، پروتئومی و بیوانفورماتیکی برای توسعه استفاده می‌شود. E مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی • تجاری سازی • نگرش های مصرف کننده • نهادهای بین المللی • سیاست های دولت ملی و محلی • ادراک عمومی، مالکیت معنوی، آموزش، مسائل اخلاقی (زیستی) • مقررات، اثرات زیست محیطی و مهار • تاثیر اجتماعی-اقتصادی • ایمنی مواد غذایی و امنیت • ارزیابی ریسک • مسائل تجارت، حقوقی و اخلاق زیستی چرا در محصولات تراریخته و محصولات غذایی منتشر شود؟ • خوانندگان گسترده • بررسی و انتشار سریع • دید وسیع • گزینه های دسترسی باز • ارسال آنلاین GM Crops & Food یک بررسی سریع از نسخه های خطی را ارائه می دهد و در عین حال از بررسی دقیق و با کیفیت بالا اطمینان می دهد. نویسندگان می توانند به صورت آنلاین به این مجله در http://gmcrops.msubmit.net/cgi-bin/main.plex ارسال کنند *لطفاً توجه داشته باشید که محصولات GM Crops & Food به یک مجله کاملاً دسترسی آزاد که از جلد 12 (2021) شروع می شود، تبدیل شده است. دسترسی به مجلدات 2010-2021 از 1 ژانویه 2021 رایگان خواهد بود.   دفتر انتشارات: Taylor & Francis, Group, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.


فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید