نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Grasas Y Aceites
اسپانیا | کشور |
۱٫۶۵ | Impact Factor |
0017-3495 | ISSN |
1988-4214 | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
CSIC Consejo Superior de Investigaciones Cientificas | ناشر |
grasasyaceites.revistas.csic.es | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Grasas y Aceites یک مجله معتبر است که به انتشار مقالات اصلی در مورد زمینه وسیع لیپیدها، به ویژه چربی ها و روغن های خوراکی با منشاء مختلف، از جمله لیپیدهای غیر آسیلی با منشاء میکروبی مرتبط با صنایع غذایی اختصاص دارد. مقالات کامل تحقیقاتی، یادداشت های تحقیقاتی، بررسی ها و همچنین اطلاعاتی در مورد منابع، پتنت ها و کتاب ها منتشر می کند.
Grasas y Aceites مقالات اصلی در مورد تحقیقات پایه یا عملی و همچنین مقالات مروری در مورد موضوعات مرتبط با لیپید در علوم و فناوری مواد غذایی، زیست شناسی، (زیست) شیمی، علوم پزشکی، تغذیه، (زیست) فناوری، پردازش و مهندسی منتشر می کند. موضوعات در رابط تحقیقات پایه و برنامه های کاربردی تشویق می شوند. از دست نوشته های مربوط به محصولات جانبی صنعت نفت و مدیریت و تصفیه فاضلاب نیز استقبال می شود.
موضوعات مورد علاقه ویژه Grasas y Aceites عبارتند از:
تجزیه و تحلیل چربی، از جمله تجزیه و تحلیل حسی
اولئوشیمی، از جمله لیپازهای اصلاح شده با لیپاز
- بیوشیمی و بیولوژی مولکولی لیپیدها، از جمله گیاهان روغنی اصلاح شده ژنتیکی و میکروارگانیسم ها
-لیپیدها در سلامت و بیماری، از جمله غذاهای کاربردی و مطالعات بالینی
- جنبه های فنی استخراج و پالایش نفت
-فرآوری و نگهداری میوه های روغنی به ویژه ترشی زیتون
- اعمال کشاورزی در محصولات روغنی، زمانی که بر عملکرد یا کیفیت روغن تأثیر می گذارد