تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Grasas Y Aceites


اسپانیا
کشور
۱٫۶۵
Impact Factor
0017-3495
ISSN
1988-4214
e-ISSN
1991 تا کنون
مدت فعالیت
CSIC Consejo Superior de Investigaciones Cientificas
ناشر
grasasyaceites.revistas.csic.es
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Grasas y Aceites یک مجله معتبر است که به انتشار مقالات اصلی در مورد زمینه وسیع لیپیدها، به ویژه چربی ها و روغن های خوراکی با منشاء مختلف، از جمله لیپیدهای غیر آسیلی با منشاء میکروبی مرتبط با صنایع غذایی اختصاص دارد. مقالات کامل تحقیقاتی، یادداشت های تحقیقاتی، بررسی ها و همچنین اطلاعاتی در مورد منابع، پتنت ها و کتاب ها منتشر می کند.

Grasas y Aceites مقالات اصلی در مورد تحقیقات پایه یا عملی و همچنین مقالات مروری در مورد موضوعات مرتبط با لیپید در علوم و فناوری مواد غذایی، زیست شناسی، (زیست) شیمی، علوم پزشکی، تغذیه، (زیست) فناوری، پردازش و مهندسی منتشر می کند. موضوعات در رابط تحقیقات پایه و برنامه های کاربردی تشویق می شوند. از دست نوشته های مربوط به محصولات جانبی صنعت نفت و مدیریت و تصفیه فاضلاب نیز استقبال می شود.

موضوعات مورد علاقه ویژه Grasas y Aceites عبارتند از:
تجزیه و تحلیل چربی، از جمله تجزیه و تحلیل حسی
اولئوشیمی، از جمله لیپازهای اصلاح شده با لیپاز
- بیوشیمی و بیولوژی مولکولی لیپیدها، از جمله گیاهان روغنی اصلاح شده ژنتیکی و میکروارگانیسم ها
-لیپیدها در سلامت و بیماری، از جمله غذاهای کاربردی و مطالعات بالینی
- جنبه های فنی استخراج و پالایش نفت
-فرآوری و نگهداری میوه های روغنی به ویژه ترشی زیتون
- اعمال کشاورزی در محصولات روغنی، زمانی که بر عملکرد یا کیفیت روغن تأثیر می گذارد


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید