نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Harmful Algae
هلند | کشور |
۴٫۲۷۳ | Impact Factor |
۵٫۸۲۴ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
1568-9883 | ISSN |
1878-1470 | e-ISSN |
2002 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.sciencedirect.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Harmful Algae ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله انجمنی را برای ترویج دانش میکروجلبکها و ماکروجلبکهای مضر از جمله سیانوباکتریها و همچنین نظارت، مدیریت و کنترل این موجودات فراهم میکند. هر دو مقاله تحقیقی و مروری اصلی در نظر گرفته خواهند شد.
مقالاتی که به جنبههای زیر از میکروجلبکها و سیانوباکتریهای مضر در آبهای دریایی و شیرین میپردازند، در نظر گرفته میشوند:
• توزیع، تاریخچه زندگی و طبقه بندی ریزجلبک های مضر.
• فیزیولوژی و سم شناسی ریزجلبک های مضر.
• محیط زیست شکوفه میکروجلبک مضر.
• اثرات تغذیه ای، اجتماعی-اقتصادی، سلامت عمومی و آبزی پروری رویدادهای مضر شکوفایی ریزجلبک.
• پیدایش، روش های تشخیص و ساختار شیمیایی سموم در میکروجلبک های مضر، سیانوباکتری ها، تارهای غذایی و غذاهای دریایی.
• عوامل کنترل کننده تولید سم، بیوسنتز و اکولوژی شیمیایی.
توجه: مقالات مربوط به فارماکولوژی خارج از محدوده مجله است.
کلیه مقالات در معرض بررسی همتایان قرار خواهند گرفت. نویسندگان مدارک را دریافت خواهند کرد. ویراستاران، داوران و ناشر تمام تلاش خود را برای تسریع در انتشار انجام خواهند داد، از همکاری نویسندگان در این امر استقبال می شود.
عکس روی جلد توسط جو هلبیکا، موسسه اقیانوس شناسی اسکریپس، گروه چند رسانه ای