تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Home Cultures



Home Cultures

انگلستان
کشور
1740-6315
ISSN
1751-7427
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی AHCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Arts & Humanities نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Home Cultures یک مجله بین رشته‌ای و با داوری است که به درک انتقادی از حوزه داخلی، مصنوعات، فضاها و روابط آن، در بازه‌های زمانی و فرهنگ‌ها اختصاص دارد. خانه یک مکان بسیار روان و مناقشه‌برانگیز از وجود انسان است که هویت‌ها و ارزش‌ها را منعکس می‌کند. در این زمینه فرهنگ های خانگی به بررسی رابطه بین بدن و ساختمان، مصرف، فرهنگ مادی، معنای خانه، فرهنگ های متحرک و پیامدهای اجتماعی برنامه ریزی و معماری می پردازد. خط مشی بررسی همتایان تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. هنگامی که مقاله شما از نظر مناسب بودن توسط ویراستار ارزیابی شد، سپس توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس مورد بازبینی دوسویه کور قرار می گیرد. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید