تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Horticulturae


سوئیس
کشور
۲٫۳۳۱
Impact Factor
2311-7524
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
ناشر
www.mdpi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

حوزه‌های موضوعی اصلی که شامل میوه‌ها، سبزیجات، گل‌کاری، مهدکودک و مناظر، محصولات گیاهی و ادویه‌جات می‌شود، اما به این موارد محدود نمی‌شود: تولید متعارف، پایدار و ارگانیک – کاشت تا برداشت. باغبانی دقیق و نوآوری های تکنولوژیکی؛ کشت محافظت شده؛ سیستم های تولید خرده پا؛ باغبانی شهری; تکثیر و تولید بذر؛ ژنتیک، ژنومیک، اصلاح نژاد و بیوتکنولوژی؛ فیزیولوژی، بیوشیمی، و زیست شناسی مولکولی؛ تعامل با آفات و عوامل بیماری زا؛ اثرات تنش های غیر زنده و تغییرات آب و هوایی؛ مدل سازی رشد و بهره وری گیاه؛ کیفیت قبل و بعد از برداشت؛ ترکیبات غذایی و فیتوشیمیایی؛ پردازش محصول، ذخیره سازی، حمل و نقل و هدر رفتن؛ اقتصاد و بازاریابی؛ توسعه، ترویج و آموزش.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید